Deltidsnanny 2-3 eftermiddagar/vecka åt en pojke på 1 år. 14.00-18.00 i Stocksund

Vi söker nu efter en nanny som gillar att vara utomhus, som kan hjälpa en familj med deras 1-åriga pojke 2-3 eftermiddagar/veckan, se till att han inte får så långa dagar på förskolan utan istället får lite kvalitetstid och en till en uppmärksamhet. De önskar att han blir hämtad vid 14.00 och att man sedan arbetar till 18.00 men kan skjuta något på det för att det ska passa nannyn. Familjen tänker sig sedan att man i första hand leker utomhus då båda föräldrarna för tillfället arbetar endel hemifrån. Men det går självklart också bra att leka inomhus ibland när det passar bättre. Familjen har också 3 äldre pojkar, varav den yngsta är 6 år och ska börja skolan nu till hösten. Men tanken är att nannyn ska fokusera på den yngsta pojken på 1 år.

I nannyns uppdrag kommer det då också att ingå att förbereda enklare middag för barnen. Det kommer främst att handla om att värma färdiglagad mat eller endast mycket enkel matlagning, men då till alla fyra barnen. Nannyn kommer till hösten inte behöva hämta de då 3 äldre barnen på skolan utan kommer endast hämta den yngsta. Föräldrarna ordnar så att de andra tre kommer hem senare på eftermiddagen omkring 17.00. Vi vill betona att nannyn största delen av tiden endast kommer ha hand om familjens yngsta. De två äldre barnen på 10 och 12 år är helt självgående och tar sig själva hem från skolan och till och från aktiviteter.

Familjen söker en närvarande, glad och ansvarstagande person som kan se till att deras yngsta har det bra på eftermiddagarna. Han har precis skolats in på förskola under våren. Eftersom tjänsten börjar i augusti passar det naturligt bra att främst vara ute på eftermiddagarna, pojken älskar att vara i parken och få röra sig fritt utomhus. 

Familjen söker en person som kan stanna hos dem långsiktigt, minst ett år men gärna flera. Familjen är öppna för både kvinnliga och manliga ansökande. De bor i Stocksund, och det är ca 350 meter att gå till förskolan från roslagsbanans station och ca 700 meter mellan stationen familjens bostad. 

Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person och börjar i augusti.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida