Nanny till två barn på 1.5 och 4 år, fem eftermiddagar i veckan plus några kvällar, Östermalm. 

Vi söker nu en nanny som vill vara en del av en välkomnande familjs vardag. Familjen har två barn på 1.5 och 4 år och söker en nanny som kan hämta barnen på förskolan måndag-fredag och arbeta från 15.00 till 18/19 beroende på dag. Familjen önskar också hjälp senare två kvällar i veckan, ca två gånger i månaden är dessa kvällar förlagda på helger men annars är de flexibla med dagar för kvällarna. De önskar idealt onsdagskvällar, två lördagar och två andra kvällar i månaden, men är flexibla med dagar för rätt kandidat. 

Tjänsten kommer totalt omfatta mellan 20 och 25 timmar i veckan. Familjen söker en nanny som gillar att vara utomhus och leka då de gärna ser att deras barn får vara ute en stund på eftermiddagen efter förskolan. De uppskattar också en påhittig nanny som gillar att ta med barnen på olika aktiviteter som att exempelvis besöka biblioteket, gå på museum, skansen etc. 

Storebror på 4 år är en glad, utåtriktad och självständig kille som älskar att bygga lego och kan koncentrera sig på det långa stunder. Lillasyster på 1.5 år är glad för det mesta, gillar att gosa och vara nära, pratar och busar gärna och kan ibland vara lite bestämd på vad hon vill. Barnen växer upp tvåspråkigt och därför kan en svensktalande eller tysktalande nanny vara aktuellt för tjänsten. 

I tjänsten ingår också att laga middag, ibland till hela familjen och ibland bara till barnen. Det är bra om nannyn har ett intresse för matlagning, men inte ett krav. Familjen är måna om att äta varierat och att maten är lagad från grunden. Ofta kommer någon av föräldrarna hem kring 17.30/18.00 och man är två vuxna hemma när det är dags för matlagning som hjälps åt med det och barnen. 

Familjen bor centralt beläget på Östermalm vid Karlaplan. 

Tjänsten tillträder idealt sista veckan i februari eller första veckan i mars. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillträder så snart vi har hittat rätt person. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA