Nanny till pojke på 4 år

Vi har fått in en familj med två barn på 1.5 och 4 år. Tjänsten omfattar i dagsläget dock endast att ha hand om pojken på 4 år. De söker hjälp 3 eftermiddagar i veckan mellan 15.00 och 18.00 samt ett pass på helgen 2-4 gånger i månaden (de anpassar sig till hur många helger nannyn vill arbeta.  De behöver så hjälp ca 10-14/15. Arbetet innebär då att ta hand om 4 åringen och hitta på roliga saker med honom. Man kan leka hemma, gå till parken, eller hitta på något annat äventyr. Det är upp till nannyn och pojken att bestämma och fokus är på att pojken ska få hitta på roliga stimulerande aktiviteter. Familjen förbereder lunch så det finns att värma och nannyn behöver inte laga mat. Inga andra uppgifter förutom att leka med pojken ingår i tjänsten.

När man hämtar från förskolan på vardagar önskar familjen att man går förbi humlegården och leker innan man lämnar av pojken hemma. 

Pojken ligger något efter med språket då familjen är svensktalande men har bott utomlands. Så gärna en nanny som pratar mycket med honom, pratar om omgivningarna så att han får öva på sitt ordförråd.  När familjens yngsta barn blir något äldre kan det bli så att nannyn har hand om båda barnen.

Tjänsten startar så snart vi har hittat rätt person.

Familjen bor centralt i Vasastan. Förskolan ligger på Östermalm så på vardagarna kommer arbetsdagen att börja på Östermalm där man hämtar pojken på förskolan.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida