Lekglad nanny till två pojkar på 2 och 5 år, Östermalm

Den här familjen söker efter en erfaren nanny till sina två pojkar på 2 och 5 år som gillar att leka hemma. Familjen hjälp fredagar 09.00-15.00 eller 2 eftermiddagar i veckan ca 15-18 om det passar nannyn bättre.

Om nannyn arbetar heldag på fredagar vill familjen att man tar med pojkarna ut på äventyr. Går till någon park, besöker ett museum eller hittar på någon passande utflykt för dagen.

Upplägget när man arbetar eftermiddagar: Efter en lång dag på förskola ser familjen gärna att pojkarna får komma hem och leka i lugn och ro. Tanken är att nannyn börjar med att hämta pojkarna någon gång mellan 15 och 16 beroende på vad som passar nannyn och familjen och att nannyn sedan vandrar hemåt med barnen. Allteftersom de blir lite äldre och orkar lite mer kanske det kanske ta en sväng förbi någon park. Men i dagsläget brukar de gå hem så pojkarna får leka i lite lugnare miljö. Det ingår sedan i arbetet att förbereda någon enklare middag eller värma på något färdiglagat åt barnen omkring 17.00.

Pojkarna är två glada och aktiva personer som oftast vet vad de vill. Familjen söker en erfaren och handlingskraftig nanny som är bra på att kommunicera med både barnen men även hålla de vuxna uppdaterade vid behov. En lyhörd person som hellre frågar en gång för mycket än en gång för lite. En nanny som kan avleda och sätta gränser för barnen när det behövs men framförallt en snäll, omtänksam och förtroende ingivande person.

Familjen vill helst ha hjälp på eftermiddagarna tisdag och onsdag eller onsdag och torsdag och behöver ha fasta dagar, samma dagar de flesta veckorna i alla fall så de kan planera. De kan också då och då behöva hjälp en stund någon kväll eller helg, det är inget krav, men om nannyn vill ha lite extra timmar så finns möjligheten att utöka där.

Tjänsten börjar så snart som möjligt men familjen kan vänta på rätt person.

Familjen bor centralt beläget på Östermalm närmaste tunnelbana är Östermalmstorg.

Förskolan ligger inom gångavstånd.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA