Nanny måndag-torsdag 08.00-16.00, ett barn 8 mån, Högberga, Lidingö

Vi söker nu en nanny som kan ha hand om en liten flicka på 8 månader måndag-torsdag 08.00-16.00. Nannyn behöver vara flexibel med att ibland behöva arbeta längre, stanna någon kväll och familjen kommer även behöva hjälp vissa fredagar då båda föräldrarna reser en del i tjänsten. Tjänsten garanterar minimum 134 timmar arbetstid per månad (motsvarande 80%). 

Båda föräldrarna arbetar och en av dem arbetar oftast hemifrån och finns i närheten. De ser gärna att nannyn utöver att man leker hemma och i trädgården tar med sig dottern på utflykter som exempelvis till någon lekpark, bibliotek, öppna förskolan etc. Flickan är en glad och social person som gillar att vara tillsammans med andra och utforska världen. 

Vi söker en ansvarstagande nanny som genuint tycker om sitt arbete med barn. Det är viktigt för familjen med en nanny som gillar att vara aktiv tillsammans med dottern och kan skapa stimulerande och utvecklande aktiviteter för henne. I arbetet ingår också matlagning till dottern samt enklare hushållssysslor när tillfälle ges, exempelvis när dottern sover. Sysslor som då exempelvis kan ingå är: plocka I och ur diskmaskinen, organisera bland leksaker, dagligt plockande för att hålla ordning bland dotterns saker samt att ibland sätta på eller hänga upp en tvätt. Familjen har städerska så ingen grovstädning ingår, endast vardagliga hushållsuppgifter.

Tjänsten börjar 15 januari 2024 och pågår till 1 maj 2024. Hund finns i hemmet vissa dagar men kommer inte att ingå i nannyns arbetsuppgifter. 

Familjen bor på Lidingö i området Högberga. 

Körkort är ett krav för tjänsten. 

Nannyn kan prata svenska, engelska eller italienska, om nannyn pratar italienska italienska så behöver nannyn även kunna svenska eller engelska för att kunna kommunicera med en av föräldrarna som inte pratar italienska. 

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi har en passande kandidat.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida