Nanny 13-18, 3 dagar i veckan. Två barn 9 mån och 3 år på Östermalm

En familj med två barn på 12 månader och 3 år söker en nanny som kan arbeta 3 eftermiddagar i veckan från 13.00-18.00 av dagarna måndag-torsdag. 

Upplägget för tjänsten kommer då att vara att först komma hem till familjen, förbereda middag, enklare undanplockning I köket och bland barnens saker för att det ska vara i ordning inför eftermiddagen för att sedan hämta barnen på förskolan vid 14.00. Detta skapar möjlighet för nannyn att sedan helt kunna fokusera på barnen under eftermiddagen. Kanske ta en utflykt, besöka något museum, en lekpark eller hitta på någon rolig aktivitet hemma. Oftast kommer sedan någon av föräldrarna hem kring middagstid och nannyn slutar sedan vid 18.00.

Om nannyn är öppen för att arbeta kväll och helg kan det bli aktuellt med några extra pass under dessa tider ca. 2-5 gånger per termin. Men detta är inte ett krav för tjänsten.

Föräldrarna beskriver sin äldsta dotter som en glad, aktiv och nyfiken tjej som gärna vill lära sig nya saker. Hon har ett intresse för siffror och bokstäver, gillar att rita och pyssla men älskar också att dansa och lyssna på musik. Båda barnen gillar att vara utomhus och leka. 

Familjen tänker sig att hösten blir en bra mjukstart/inskolning för barnen där arbetet initialt kan innebära att ha hand om ett barn åt gången för att knyta kontakt och lära känna varandra medan arbetet trappas upp. 

Om nannyn är intresserad av att utöka tjänsten finns möjlighet att lägga till 5 timmar per vecka med enklare hushållsarbete. Familjen har en städerska som de kommer behålla så det är inte städning utan enklare vardagliga uppgifter som att hjälpa till med tvätt, styrka, enklare ärenden, plocka i ordning och organisera hemma etc. Hur dessa timmar i så fall förläggs är flexibelt. 

Vi söker någon som kan börja så snart som möjligt och intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden. 

Familjen bor centralt beläget på Östermalm men kommer kring maj/juni 2024 flytta till Sticklinge, Lidingö. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida