Nanny 15-20 timmar/vecka till en pojke på 18 månader

Vi söker nu efter en lekfull och glad nanny som gillar att vara delaktig i barns aktiviteter och lekar. Familjen vi söker till har en pojke på 18 månader och behöver hjälp 3 eftermiddagar i veckan som utgångspunkt, men utöver det även hjälp på kvällar, helger och dagtid vid lättare sjukdom eller om förskolan är sen. Tjänsten uppskattas bli mellan 15 och 20 timmar/vecka, också något beroende på hur mycket nannyn önskar arbeta och ett garanterat antal timmar per månad kan erbjudas. (Exempelvis garanti på 60 timmar arbetstid per månad om nannyn önskar arbeta omkring 15 timmar per vecka och som mest garanti på 84 timmar/månad).

Familjen behöver hjälp på eftermiddagarna måndagar, onsdagar och torsdagar. Tjänsten innebär att hämta deras son på förskolan vid 15.00 och ta hand om honom till ca 19.00. Sonen är en glad och aktiv liten person, just nu går de ofta till parken efter förskolan, men leker också hemma de dagar det passar bättre. Sonen älskar bland annat att lekar med bollar och att dansa till musik. Han är social och gillar att träffa andra människor och barn. 

Familjen bor centralt beläget på Östermalm vid Karlaplan. Förskolan ligger inom gångavstånd. 

Tjänsten tillträder så snart vi har hittat rätt person. 

 

Om Nordic Light Nannies:

Vi söker nu en ny medarbetare som vill ha nanny som sitt yrke. Vi arbetar mot familjer som ställer höga krav på kvalitet när de väljer en nanny. De flesta av våra tjänster är på minst halvtid och vi tycker det är väldigt viktigt att även nannyn trivs bra ihop med familjen. Därför tar vi dina önskemål på stort allvar när vi presenterar familjer för dig. Vi har Sveriges bästa villkor för nannies med bland annat sjuklön och semesterersättning. Lönerna bestäms individuellt beroende på erfarenhet och utbildning och är jämförbara med förskollärarlön i Stockholm. Minimilön 150 kr/tim. Vi kan erbjuda högre lön upp till 210 kr/tim för nannies med mycket erfarenhet och/eller pedagogisk utbildning. Fasta månadslöner förekommer inom vissa tjänster.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA