Nanny 15-20 timmar i veckan till tre barn i Saltsjö-Duvnäs

Vi söker nu en nanny som gillar att ha flera bollar i luften och kan hjälpa en familj att få vardagen att flyta på smidigt. Familjen har tre barn på 6, 9 och 11 år och söker en positiv och intresserad nanny som gillar att hitta på saker tillsammans med barn i dessa åldrar. De två äldsta på 9 och 11 år är mycket självständiga och tar sig själva hem från skolan. Den yngsta behöver hämtas på skolan på eftermiddagen omkring 15.00. Familjen önskar hjälp minst tre eftermiddagar i veckan, och då rör det sig om dagarna tisdag, onsdag och torsdag från ca 15.00-19.00. Om nannyn är öppen för att arbeta kväll så förlänger familjen gärna en av kvällarna till 20/21.00. Vill nannyn arbeta mera tar familjen också gärna hjälp 15.00-19.00 på måndagar.

I arbetet ingår även att laga mat till barnen, styra upp ”play-dates” med kompisar på eftermiddagen om de inte har aktiviteter och se till att barnen är redo för de olika aktiviteterna. Det är ett stort plus om nannyn har körkort då det underlättar om nannyn kan köra barnen till aktiviteter ibland. Ofta behövs två vuxna på eftermiddagarna då barnen har aktiviteter på olika håll, därför kommer även föräldrarna att komma och gå under eftermiddagarna de dagar de behöver köra till aktiviteter.

I nannyns arbete ingår inga övriga ansvarsområden kring hushållsuppgifter utöver vardagliga sysslor så som att disken efter matlagningen tas omhand, ser till att uppmuntra barnen till att plocka undan efter sig, etc. Det uppskattas om nannyn är en proaktiv person som kan hjälpa till att de till att blöta simkläder blir upphängda, att det hålls ordning bland barnens saker, att barnen har väskor packade för aktiviteter, att läxor blir gjorda etc.

Tjänsten kan erbjuda minst 10 men upp till 15-20 timmar per vecka. Familjen tar också gärna hjälp på kvällar och ibland helger om nannyn är öppen för det, men det är inget krav. Det finns också en möjlighet att börja tidigare och hjälpa till med enklare sysslor i hemmet för att utöka timmarna till 20 timmar/vecka. Om nannyn önskar arbeta halvtid kan en tjänst på 50% (84 timmar per månad garanterat) erbjudas.

Nannyn kan vara svensk eller engelsktalande men om engelsktalande behöver nannyn även kunna enklare svenska då den yngsta ännu inte pratar tillräckligt med engelska. De två äldsta kan kommunicera väl på engelska.

Barnen är tre glada och sociala barn som gillar att vara aktiva. De har både kreativa aktiviteter och håller på med volleyboll, friidrott, tennis och fotboll. Familjen söker efter någon som kan engagera sig i barnens liv på eftermiddagarna, skapa samtal och hitta på roliga saker med dem för att minimera skärmtiden.

Familjen bor i Saltsjö-Duvnäs.

Vi söker någon som kan börja så snart som möjligt. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA