Nanny 15-25 timmar/vecka, till 7 och 11 åring på Östermalm

Vi söker nu en nanny till en familj med två barn på 7 och 11 år, bosatta på Östermalm. Familjen behöver hjälp 3 eller 4 eftermiddagar i veckan med start omkring 15/16 och arbetsdagen pågår sedan till ca 20/21 när mamman kommer hem. Vissa kvällar behöver familjen hjälp längre till 22/23. Arbetsdagen börjar med att nannyn hämtar den yngsta på skolan/fritids. Nannyn får sedan gärna hitta på någon rolig aktivitet på eftermiddagen, besöka något museum, en utställning, en park eller hitta på något roligt hemma tillsammans med barnen. Den yngsta är mycket social och intresserad av nya saker, gillar att utforska och upptäcka. Den äldsta tar sig hem själv från skolan och är lite mer tillbakadragen men har ett stort intresse för fotboll. 

Familjen önskar sätta ett fast schema med dagar och tider att utgå ifrån. 

Vissa dagar har barnen aktiviteter de behöver tas till, så det är ett plus om nannyn har körkort, men inget krav. Enklare matlagning ingår också i tjänsten, men inget särskilt avancerat. 

Tjänsten börjar i augusti men familjen ser gärna att nannyn har möjlighet att börja redan under sommaren med ett par inskolningspass. 

Lönen för den här tjänsten är mellan 150 och 210 sek/timme beroende på kandidatens erfarenhet och utbildning.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA