Nanny till ett barn på 9 månader 2 dagar/vecka 08.00-17.00

Vi söker nu en nanny som från ca 1 april kan arbeta 2-3 heldagar per vecka 08:00-17:00. Familjen har ett barn som kommer vara ca 9 månader när tjänsten börjar. Familjen önskar hjälp 2 dagar av dagarna måndag-torsdag. Nannyn måste ha tidigare erfarenhet av arbete med barn under 1 år. 

I tjänsten ingår att skapa roliga och stimulerande aktiviteter för barnet som ger barnet möjlighet att lära sig nya saker och ta nästa steg i livet. Nannyn bör kunna känna in vad barnet behöver för dagen och lägga upp aktiviteterna efter det. Familjen tycker det är viktigt att barnet får komma ut varje dag och det finns många fina promenadstråk och lekparker i närheten av där de bor. Det ingår också att förbereda enklare mat för barnet och hjälpa till att introducera fast föda och nya matvanor. 

För familjen är det viktigt med en varm och kärleksfull nanny men också någon som har energi då barnet är aktivt och behöver stimulans. Barnet är för det mest väldigt nöjt och glatt, gillar att vara ute på promenad men också att leka och busa hemma. Det är också viktigt för familjen att man som person är kommunikativ med föräldrarna och kan informera dem vid dagens slut om hur dagen har gått. 

Det är en fördel om nannyn också är öppen för att arbeta någon kväll då och då, men det är inte ett krav för tjänsten. 

Nannyn kan vara svensktalande eller spansktalande. Om spansktalande måste nannyn även kunna kommunicera på svenska eller engelska. 

Familjen bor centralt beläget på Östermalm mellan Stadion och Östermalmstorg. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida