Nanny 2-3 dagar/vecka 9.30-14.30/15.30 åt ett barn på 15 månader

Vi söker nu efter en nanny som kan arbeta 2-3 dagar/vecka 9.30-14.30, ibland 15.30. Familjen har två barn som är 13 månader och 3 år. Den äldre går på förskola så nannyns arbete skulle främst innefatta att ha hand om den yngre på dagarna och endast någon gång ibland lämna eller hämta den äldre på förskolan.

Familjen söker en positiv person som är driven att själva komma på passande aktiviteter för dagen. De se gärna att deras yngsta får komma ut på aktiviteter varje förmiddag som öppna förskolan, eller utflykt till någon park eller bibliotek. Familjen tänker sig sedan att man efter att ha varit utomhus på förmiddagen kommer hem för lunch och innan det är dags för den lilla att sova middag. Inga hushållssylor kommer ingå i tjänsten, det kommer oftast finnas färdig mat att värma till barnet för lunch och annars är det endast enklare matlagning som behövs.

En av föräldrarna arbetar till stor del hemifrån vilket gör att denna tjänst passar mycket bra för en nanny som gillar att dra ut på aktiviteter varje dag.

Familjen pratar engelska hemma men är öppen för en svensk eller engelsktalande nanny. Nannyn behöver grundläggande engelska för att kommunicera med föräldrarna. Barnen förstår både svenska och engelska, den yngsta pratar inte så mycket än men den äldre pratar båda språken.

Familjen bor centralt beläget på Kungsholmen nära både parker och öppna förskolan.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida