Deltidsnanny till en flicka på 2.5 år, 2-3 eftermiddagar per vecka

Vi söker nu efter en nanny som vill arbeta 2-3 eftermiddagar i veckan av dagarna måndag-torsdag med att hämta en flicka på 1.5 år på förskolan. Hon behöver hämtas kring 14.30/15.00. På eftermiddagen får man gärna hitta på roliga aktiviteter med henne som att gå till parken, biblioteket kanske besöka något museum och sedan förbereda enklare middag för henne innan föräldrarna kommer hem omkring 18.00.

Flickan är en glad och social tjej som gillar när det händer saker. Självklart får man även vara hemma och leka, men de uppskattar om man är en påhittig person. Familjen bor centralt beläget på Östermalm och det finns många roliga parker, utflyktsmål, bibliotek och museum att upptäcka i närheten.

Familjen uppskattar också om nannyn då och då kan arbeta någon kväll eller en stund på helgen. Men det är inget krav för tjänsten.

Familjen har haft nanny från oss tidigare och vi känner därför till dem väl. Nannyn trivdes jättebra hos familjen och slutade endast då tjänstens omfattning ändrades då dottern började på förskola.

Nannyn kan vara svensk eller spansktalande då pappan pratar spanska. Om nannyn är spansktalande måste nannyn också kunna lite svenska eller engelska för att kunna kommunicera med mamman. 

Tjänsten börjar omgående så snart vi har hittat rätt person.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA