Nanny 2-3 eftermiddagar i veckan till flicka på 1 år på Kungsholmen

Vi söker nu efter en nanny som vill hämta en glad och social tjej på 1 år på förskolan 2-3 eftermiddagar i veckan. Familjen behöver då och då också hjälp på kvällen eller en stund på helgen och uppskattar om nannyn skulle kunna rycka in extra för det ibland. Men det är inget krav, det viktigaste är att hitta rätt person till eftermiddagarna. Arbetsdagen börjar vid 15.00 och slutar vanligtvis vid 18.00. Familjen önskar ha två fasta eftermiddagar per vecka utav dagarna måndag-torsdag, och vissa veckor kommer en extra eftermiddag tillkomma. Minimum 3 timmars betalad arbetstid per pass garanteras och tjänsten garanterar också minst 32 timmars arbete per månad. Tjänsten börjar i augusti men om vi hittar rätt kandidat som har möjlighet att jobba extra tidigare så kan endel arbete under juni och juli också erbjudas.

I tjänsten ingår att hitta på roliga och lärorika aktiviteter med dottern på eftermiddagarna, enklare matlagning ingår också i tjänsten. Dottern äter oftast kring 17.00 så man behöver vara hemma strax innan dess, men före det ser familjen gärna att man hittar på saker ute om det passar dottern för dagen. Föräldrarna beskriver dottern som glad, energisk och lätt att ha hand om. Dottern är van vid att vara med andra personer än föräldrarna och även att nattas av andra.

Familjen bor på Kungsholmen. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person.

Lön för tjänsten är mellan 150 och 200 kr/timme beroende på nannyns erfarenhet och utbildning. OB-tillägg om 20 sek/timme tillkommer för arbete vardagar mellan 19.00 och 07.00, samt vid helger.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida