Nanny 2-3 eftermiddagar/vecka åt en flicka på 3 år, Östermalm

Vi söker nu efter en nanny som kan ta hand om en liten flicka på på 3 år 2  eftermiddagar/vecka av dagarna måndag-fredag med start mellan 13.00 och 15.00 beroende på vad som passar nannyn. och hjälp i tre timmar efter det. Uppdraget innebär att vara ute och hitta på roliga saker med flickan på eftermiddagarna, man kan gå till någon park, bibliotek, museum etc så att flickan får hitta på något kul innan man lämnar henne hemma hos mamman. 

Flickan är en glad, nyfiken och gillar när det händer saker. Hon är ganska mogen i sin lek och gillar att lära sig nya saker. En nanny med tidigare erfarenhet av barn i samma ålder är ett krav. En person som tycker det är genuint roligt att ta hand om barn, är flexibel och känner sig trygg i sin roll kommer passa bra för tjänsten. Flickan har också en lillasyster som är 10 månader. Nannyn kommer endast ha ansvar för 3-åringen då mamman kommer vara mammaledig med den yngsta omkring december 2021. På sikt efter det kommer tjänsten innefatta två barn.

Dottern har lite allergier, de flesta har vuxit bort och idag är hon endast allergisk mot ägg och mjölkprotein. Därför är det viktigt att man har koll på vad man ger henne att äta. Familjen behöver också då och då hjälp någon heldag, något tillfälle på helgen eller någon kväll.

Familjen bor centralt beläget på södra Östermalm med många parker som man kan gå förbi en stund på väg hem från förskolan. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida