Nanny 2-3 heldagar per vecka

Vi söker nu efter en genuint barnkär nanny som letar efter en långsiktig tjänst. Familjen vill hitta någon som kan stanna minst ett år men gärna flera. De har dagsläget en dotter på 4 år och en son på 1 år och 9 månader. Arbetstiderna är primärt två eller tre dagar 10.00-18.00. Då och då behöver familjen även hjälp på helgen och någon kväll ibland. Om nannyn också kan tänka sig att resa med familjen 1-2 gånger per år så är det ett plus. Men det är inget krav. 

Tjänsten innefattar hushållsarbete dagtid när barnen är på förskolan och att på eftermiddagen hämta barnen på förskolan och hitta på passande aktiviteter hemma, samt laga middag till barnen. Familjen har en städerska i dagsläget som kommer en gång per vecka och grovstädar och tänker behålla det så att tjänsten endast innefattar: 

  • Enklare matlagning, förbereda måltider

  • Plocka i ordning i barnens rum, hålla ordning på leksaker, rensa och organisera vid behov

  • Hjälpa till med att ta hand om familjens tvätt

  • Strykning

  • Plocka i/ur diskmaskinen

  • Utföra ärenden som att ta kläder till kemtvätten, paket till posten

  • Handla mat och beställa saker på nätet

  • Vattna blommor

  • Ta ut sopor och ta saker till återvinning

  • Samt andra likande uppgifter.

Vill nannyn även ha hand om grovstädningen och ta över städerskans tjänst hos familjen så kan tjänsten utökas till. Men detta är helt och hållet upp till vad nannyn föredrar. 

Familjen söker en påhittig, positiv och glad nanny som framförallt älskar att arbeta med barn. Deras dotter är kreativ och aktiv tjej som älskar sång, musik, dans och att rita. Eftersom tid finns under dagen när barnen är på förskolan, att förbereda måltider och göra andra sysslor, så är nannyns uppdrag under eftermiddagen att ha 100% fokus på barnen. Det ger stora möjligheter för att hitta på passande lekar och aktiviteter. Barnen leker gärna inomhus, på gården och i parker i närområdet när det passar.

Nannyn kan vara svensk eller finsk talande. Mamman pratar finska med barnen, men föräldrarna pratar svenska sinsemellan. 

Nannyn ska ha minst två års tidigare professionell erfarenhet av arbete med barn. Pedagogisk utbildning är ett plus, likaså körkort, men det är inte ett krav. Det viktigaste för familjen är att hitta rätt person som kan bli en del av familjen, knyta ann till barnen och skapa en långvarig relation. 

Familjen bor centralt beläget på Östermalm. Föräldrarna arbetar ibland hemifrån och ibland från kontoren. 

Tjänsten tillträder idealt i början/mitten på augusti. Men familjen kan vara förhandlingsbara om startdatum för rätt person. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA