Nanny 2 dagar per vecka, 15.30-20/22.00, två barn 4 och 6 år, Södermalm

En familj med två barn, en flicka på 4 år och en pojke på 6 år söker nu en nanny som kan arbeta två dagar i veckan. Helst onsdagar 15.30-20.00 och torsdagar 15.40-22.00, men det kan vara möjligt att byta någon av dagarna för rätt kandidat. Familjen söker en glad och påhittig nanny som gillar att hitta på äventyr både ute och inne. Det finns många roliga lekparker i närheten och även många spännande museum, bibliotek och andra aktiviteter att besöka. Familjen bor centralt beläget på södermalm, nära Mariatorget och det är viktigt att nannyn känner sig trygg med att ha hand om barn i stadsmiljö. Barnen har ibland förbestämda aktiviteter och det ingår då i nannyns arbete att ta dem till och från dessa aktiviteter. Körkort behövs ej för detta. 

I tjänsten ingår också enklare matlagning till barnen samt att göra i ordning dem inför kvällen och att natta dem. Nannyn ansvarar också för att plocka undan efter dagens aktiviteter. Familjen kan även då och då behöva hjälp utöver detta någon extra eftermiddag eller kväll, men det endast enligt överenskommelse med vad som passar nannyn i så fall. Det är viktigt för familjen att nannyn också tycker det är viktigt med struktur och rutin för vardagen. 

Båda barnen är två glada och nyfikna barn med mycket energi. De är mycket sociala, gillar att prata, berätta om dagen och tycker det är spännande att lära sig nya saker. Äldsta älskar att spela fotboll och den yngsta tycker mycket om att pyssla bland annat. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA