Nanny 2 heldagar per vecka till en pojke på 11 månader

En familj på Östermalm med en pojke på 11 månader som söker en nanny som kan arbeta 2 dagar per vecka, ca 08.30/09.00- 16/16.30. Mamman beskriver pojken som en glad och nöjd person, relativt lugn, ibland lite blyg och trivs bäst när det inte är allt för stimmigt runtomkring. De är flexibla i hur nannyn vill lägga upp dagarnas aktiviteter så länge hans rutiner följs. Nannyn får gärna känna in vad som passar honom för dagen, gå på öppna förskolan, promenera, leka hemma etc. Just nu kan han tycka att det blir lite för stimmigt på öppna förskolan ibland men mamman tycker samtidigt att det vore bra för honom att få öva sig på att vara i miljöer med flera barn då han ska börja på förskola till hösten. Så en nanny som kan känna in vad han behöver och anpassa aktiviteterna efter hans behov passar dem bäst. 

Pojken har tydliga mat och sovrutiner som familjen tycker det är viktigt att man följer då han mår bra av dem. Han är lätt att natta och somnar ofta själv. 
 
Båda föräldrarna arbetar från kontor och inte hemifrån. Mamman börjar arbeta 17 april men de ser gärna inskolningsdagar veckorna före det. Vilka två dagar i veckan nannyn arbetar är flexibelt men det behöver vara två fasta dagar. Tjänsten kommer pågå till 1 september 2023 men ha uppehåll hela juli och första veckan i augusti. (Vill man ha mera ledigt under sommaren kan det gå att lösa).
 
Familjen bor centralt beläget på Östermalm, nära många parker och roliga aktiviteter. 
Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA