Nanny 2 eftermiddagar i veckan till två barn på 1 och 4 år

Vi söker nu efter en nanny till en familj med två barn på 1 och 4 år som bor i Bromma nära Brommaplan. Familjen söker en nanny som kan arbeta två eftermiddagar I veckan mellan 14.30 och 17.30. Tjänsten innebär att hämta båda barnen som går på olika förskolor och ta hem dem och ge mellis. Ibland behöver man även förbereda enklare middag. Det är ett plus om nannyn har körkort men det är inget krav för tjänsten då nannyn kan åka kollekitvt mellan förskolorna och hemmet. 

Familjen söker en initiativtagande nanny som känner sig trygg i sin roll som nanny och att ta hand som två små barn samtidigt. Familjen önskar helst att få hjälp två av dagarna måndag-torsdag och kan anpassa sig utefter vad som passar nannyn. Vi förväntar oss av dig som nanny hos oss på Nordic Light Nannies att du kan skapa stimulerande aktiviteter som främjar barnens utveckling och lärande, men också att du kan känna in att det jag har planerat för idag inte går att genomföra för att barnet/barnen är trötta. Men i alla fall ge det barn som inte är lika trött en meningsfull och rolig eftermiddag, eller som till exempel idag gör vi en picnic för imorgon kommer det att regna.

Tjänsten startar omkring mars/april månad. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person

Tjänsten börjar omgående så snart vi har hittat rätt person. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA