Nanny 2 eftermiddagar per vecka till två barn på 3 och 5 år.

Vi söker nu efter en nanny till en familj med tre barn på 3 barn som är 5 och 3 år samt en bäbis. Nannyn kommer i dagsläget endast ha hand om 5 och 3 åringen. Familjen bor i Hersby på Lidingö. Familjen behöver hjälp 2 eftermiddagar I veckan. Ena dagen är arbetstiden 15.00-20.00/21.00 då föräldrarna exempelvis går ut och äter middag och den andra dagen är arbetstiden 15.00-19.00. De har två glada tjejer som man börjar arbetsdagen med att hämta på förskola, om vädret tillåter ser de gärna att man går till parken en stund då tjejerna tycker om att leka ute. De tycker också om att pyssla och rita hemma. Det ingår sedan att förbereda enklare middag för barnen och att göra dem i ordning inför kvällen samt natta ett av arbetspassen.

Familjen behöver utöver vad som är angivet ovan hjälp någon kväll ibland när de är bortbjudna eller har event, och en stund på helgen då och då.

Den här tjänsten passar för dig som är en lekfull person och genuint gillar att ta hand om och umgås med barn. Du bör vara van att ta ansvar, kreativ, påhittig och trygg I din roll som nanny. Du bör vara flexibel och anpassningsbar och kunna styra planerna efter vad som passar barnen bäst för dagen. 

Tjänsten startar så snart som vi har hittat rätt person. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA