Nanny 25-30 timmar i veckan till en pojke på 12 månader

En familj med en son på 10 månader (kommer bli 1 år i januari)  söker en nanny som kan jobba tre dagar i veckan ca 08.15-15.30 och två halvdagar i veckan där arbetstiderna kommer variera från förmiddag till eftermiddag, beroende på hur familjens schema ser ut från vecka till vecka. Familjen bor på Östermalm, nära Djurgårdsbron och söker en nanny som gillar att hitta på saker och se till att deras son får stimulans. Man får gärna ta med pojken ut på utflykter, gå till skansen, lekparker, öppna förskolan etc. De ser gärna att han får komma ut minst en gång om dagen.

Pappan kommer ibland vara hemma med arbetar då från en annan våning. Mamman kommer inte vara hemma när man arbetar vanligtvis. Mamman är lite nervös inför att lämna ifrån sig sin lilla och tycker det är för tidigt med förskola, så därför söker de någon som kan ha hand om deras son från januari till ca juni månad. Arbetet innebär endast att ha hand om sonen och förbereda måltider till honom, om man vill laga mat ibland till hela familjen så är det ett plus men inget krav. Men de vill gärna att nannyn förbereder middag till sonen som mamman kan ge när hon kommer hem.

De är beredda att gå på ett fast avtal vilket innebär ett fast antal garanterade timmar per månad, och där de om de är bortresta fortfarande måste betala för det garanterade antalet timmar men kan välja att förlägga dem på andra dagar under månaden. Familjen behöver mellan 25 och 30 timmars hjälp per vecka, och kan anpassa antalet timmar något för rätt person samt garantera ett minimum antal timmar per månad för rätt kandidat så man har en garanterad lön och lön för extra timmar man arbetar därutöver.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person.

 
Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst