Nanny 20 timmar per vecka, eget separat boende erbjuds nannyn

Vi söker nu efter en nanny som vill vara ett stöd i vardagen för en familj med två barn på 4 och 7 år. Detta är en tjänst som kräver en flexibel nanny som i gentjänst få ta del av ett generöst upplägg för arbete och boende. Familjen söker en nanny som kan arbeta upp till 80 timmar i månaden, ca 20 timmar per vecka. Schemat är flexibelt och vissa veckor blir det mer och andra mindre. Arbetet innebär att finnas till hands när föräldrarna behöver hjälp med att ta hand om barnen. Det kan vara kvällar, helger, eftermiddagar eller vardagar dagtid om barnen är sjuka. Schema ges ca. 2 veckor åt gången men nannyn måste ha flexibiliteten att rycka in med kort varsel om barnen är sjuka och behöver vara hemma från skola/förskola, eller om föräldrarna måste arbeta sent. Familjen vill ha en öppen kommunikation och har också möjlighet att anpassa om nannyn har något som hen behöver göra så att arbetstiden förläggs så att det passar nannyn med. Upplägget bygger på ett ge och ta och passar en nanny som trivs bra med ett flexibelt upplägg och vill ha en stabil tillvaro.

Familjen erbjuder boende till nannyn i form av en egen separat lägenhet beläget centralt på södermalm som nannyn fritt förfogar över själv. Familjen står för alla omkostnader som el, internet etc. för lägenheten. Familjen står även för mat och sl-kort till nannyn. Utöver detta erbjuder de en lön på 6000 sek/månad. Familjen har haft detta upplägg under många år och tidigare nanny har trivts väldigt bra, oftast arbetar man mindre än 20 timmar I veckan men det balanseras ut med resor under skolloven. Familjen önskar en nanny som tycker om att resa tillsammans med dem ca 4-5 gånger per år 1-2 veckor som längst, och under resorna blir det något fler timmar. Nannyn har möjlighet att ha någon annan form av åtagande som studier eller annat arbete som är flexibelt så länge som nannyn har möjlighet att göra sig tillgänglig med kort varsel de flesta gånger familjen behöver hjälp.

Familjen har två barn på 4 och 7 år. De är två glada, enkla och smarta barn som mår bra när de får rutiner och tydliga gränser. Äldsta dottern är mycket verbal och lite lillgammal, tycker om att bli behandlad som en person och inte som ett barn, och den yngsta pojken tycker livet är toppen och funkar bäst när man genom lek tar sig igenom det som behöver göras. Det är för familjen viktigt med en tålmodig nanny som kan lirka med barnen och som känner sig trygg i sin roll som nanny och med att sätta gränser på ett mjukt och kärleksfullt sätt men ändå tydligt.

Familjen tycker det är viktigt att det är en påhittig nanny som tycker om att ta med barnen på äventyr efter förskolan. Att man går ut till någon park, går på museum, tar en utflykt och åker skridskor, badar etc, att man inte bara går hem och leker, vilket såklart är ok ibland, men de ser gärna att man hittar på saker ute tillsammans med barnen.

Det är också viktigt för familjen att det är en ordningsam nanny och enklare arbete I hemmet ingår också i tjänsten. Det kan vara att rensa leksaker som blandats i lådor, organisera barnens bokhylla, plocka i ordning hemma, tömma diskmaskinen, plocka upp matvaror från en matleverans etc. Vissa dagar om man exempelvis hämtar på förskolan kanske man först går hem till familjen och spenderar en timme med att plocka i ordning, rensa ur urvuxna kläder ur barnens garderob, kanske förbereder en aktivitet, packar i ordning mellis inför en utflykt etc. Nannyn förväntas hjälpa till och ha ansvar över barnens saker och se till så att de är hela, rena och organiserade. Familjen har en städerska så städning eller tvätt ingår inte normalt i tjänsten, men man behöver ha en ”can-do” inställning, har barnen bakat och det är mjöligt på golvet så kanske man behöver dammsuga. Har ytterkläderna blivit smutsiga i parken kanske man behöver sätta på en tvättmaskin. Inför en resa kanske man hjälper till att packa väskor, köra en extra tvättmaskin, tömmer sopor etc, det som en förälder skulle ha gjort om hen varit hemma.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida