Nanny 25 timmar/vecka till två bar på 3 och 6 år i Djursholm. Eget separat boende ingår för nannyn

Vi söker nu efter en nanny till en av våra mest uppskattade familjer i Djursholm. Vi har placerat nannies i familjen i 6 år och våra nannies har trivts otroligt bra hos dem. Nu är det dags för familjen att hitta en ny nanny och de har möjlighet att erbjuda eget separat boende till nannyn. Familjen erbjuder eget boende till nannyn i form av en egen stuga på deras tomt. Stugan har två rum, eget kök, dusch, toalett och bastu. Familjen behöver hjälp ca 25 timmar/vecka. Vissa veckor upp till 40 timmar per vecka all övertid ersätts utöver den fasta månadslönen för 25 timmar/vecka. De har två små barn, en flicka på 3 år och en pojke på 6 år.

Arbetet är fördelat ungefär 50/50 över arbete med barnen och andra sysslor i hemmet. Familjen har städerska men lättare hushållsuppgifter som tvätt, strykning, hålla ordning på barnens saker, sortera leksaker, hålla ordning i köket, handla, göra ärenden och undanplockning etc. ingår i tjänsten. Det finns flexibilitet i kring när hushållsuppgifterna ska utföras och de går att schemalägga så att det passar med om nannyn har andra åtaganden som exempelvis studier. Familjen söker också någon som kan hjälpa till att laga mat till barnen de eftermiddagar man jobbar med dem, så ett intresse för matlagning är ett stort plus men inget krav.

Barnen är två glada härliga barn som gillar att leka både ute och inne. Båda föräldrarna är närvarande i barnens vardag och vill spendera så mycket tid med dem som möjligt men behöver hjälp att få ihop vardagen då de båda arbetar mycket. Arbetstiderna är något flexibla och kan anpassas och läggas upp lite efter vad som passar nannyn, 3 eftermiddagar per vecka, 3 helgkvällar (fredag, lördag eller söndag) per månad är ett krav samt några morgnar då man lämnar barnen på förskola. Familjen uppskattar också om man kan jobba några timmar dagtid på helgen, men det görs upp tillsammans med nannyn så att det passar för båda i så fall. Utefter det går det att diskutera ett passande schema.

Körkort är ett stort plus men inget krav för tjänsten. Tjänsten kan med fördel kombineras med studier då det bland annat är nära till Stockholms universitet. Vill nannyn jobba mera finns det eventuellt möjlighet att kombinera denna tjänst med en annan tjänst hos oss för att få lite fler timmar.

Tjänsten startar mellan 15 maj och 31 augusti, beroende på när nannyn kan vara tillgänglig från.

Lön utöver bostadsförmån som ingår är 8500 sek per månad.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA