Nanny tre dagar i veckan dagtid och kväll

Vi söker nu efter en nanny som vill jobba 15-20 timmar i veckan hos en familj med två barn på 1 och 3 år. Den äldsta går på förskola och arbetet innebär främst att ta hand om den yngsta som är hemma. Vissa dagar om man arbetar eftermiddags eller kvällspass så kommer man att ha hand om båda barnen. Familjen önskar avlastning tre dagar i veckan omkring 5-6 timmar åt gången. En av dagarna får gärna vara fredagar och får gärna vara ett längre pass som innefattar även fredag kväll. Det behöver inte vara fredag kväll alla veckor utan kan vara exempelvis varannan vecka eller enligt överenskommelse. Arbetstiden kan då förslagsvis vara 13.00-21.00/22.00. De andra passen kan förslagsvis vara 10.00- 15/16.00, men familjen kan anpassa sig något om nannyn har andra åtaganden. 

Båda pojkarna är två glada och nyfikna personer. Den äldsta är något mer reserverad mot nya personer och den yngsta är mer social. I nannyns arbete ingår att leka med barnet/barnen, hitta på passande aktiviteter som främjar utvecklingen och gärna främja språkutvecklingen. Föräldrarna pratar tyska med barnen och nannyn kan vara svensk eller tysktalande. Föräldrarna kan även kommunicera på engelska. Det ingår även enklare matlagning och att man håller ordning efter barnens aktiviteter. Inget övrigt hushållsarbete ingår, utöver att man ställer i ordning efter de aktiviteter man gjort med barnen och när man lagat mat till dem etc.

Familjen bor i ett naturskönt område i Djursholm, nära djursholmstorg. De har stor trädgård och stort hus där man har möjlighet att hitta på många passande aktiviteter. 

Familjen söker en trygg och närvarande nanny, som är inkännande och pålitlig. Nannyn får gärna ha lång erfarenhet av arbete med barn, det ses som en stor merit. Ålder på nannyn spelar ingen roll så länge man har minst två års erfarenhet av arbete med barn. 

Familjen önskar att nannyn börjar så snart som möjligt och intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA