Nanny 3 eftermiddagar i veckan till Kyttinge, Lidingö. Två flickor på 1 och 6 år

En familj på Lidingö, området Kyttinge söker en nanny som kan hämta deras två barn på 1 och 6 år på förskolan och skolan 3 dagar i veckan. Arbetstiderna är 15.00-18.00

Vi söker en nanny med tidigare erfarenhet av barn i både ettårsåldern och sexårsåldern. Nannyn behöver ha kunskap och erfarenhet kring passande stimulerande aktiviteter och själv kunna styra upp eftermiddagen med det som barnen behöver. Som nanny i den här tjänsten behöver du trivas med att leka både inom och utomhus, vara självgående och trivas med att tjänsten främst kommer innebära att vara i hemmet och närområdet.

I tjänsten ingår också att laga mat till barnen och att hålla ordning i köket och efter barnens aktiviteter. En person med en can-do attityd som själv ser vad som behöver göras och exempelvis tömmer diskmaskinen om den är ren så det finns plats för ny disk. Att barnen har roligt är prio ett för familjen och de förstår om man inte alltid hinner hålla efter, men när det finns tid så uppskattar de om man kan ta sig ann enklare sysslor för att hjälpa till att hålla ordning.

Barnen beskrivs som två sociala personer som gillar både andra barn och vuxna, gärna vill vara delaktiga och för det allra mesta är väldigt nöjda med tillvaron.

Det tar ca 20 minuter från Ropsten till familjens hus med buss. Parkeringsplats finns om nannyn vill köra till arbetet. Förskolan ligger inom gångavstånd från familjens hem så körkort är ej ett krav för tjänsten.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA