Nanny 4 eftermiddagar i veckan till tre flickor på Östermalm

Vi söker nu efter en nanny till en familj med tre flickor på 2, 4 och 6 år. Familjen behöver hjälp på eftermiddagarna, helst måndag-torsdag 15.00-18.00 men kan utökas med en dag då man stannar till 20/21.00 och är man öppen för enklare arbete i hemmet, som att ta emot matleverans, plocka i ordning leksaker, göra ärenden, kanske hänga en tvätt så kan familjen utöka så att man startar vid 14.00 istället. Familjen är också öppen för hjälp tre eftermiddagar och fem eftermiddagar, men fyra är idealt. Familjen är helt enkelt flexibla i att anpassa sig till vad nannyn behöver och vad som passar nannyn. 

I grund upplägget för arbetet där man arbetar från 15.00 så börjar dagen med att man kommer hem till familjen och förbereder middag, så att man helt kan fokusera på barnen när man hämtat dem och bara exempelvis ställa in maten i ugnen eller snabbt värma på när det är middagsdags. Man behöver inte vara någon kock, det är endast enklare barnmat som pasta, köttbullar potatis etc. Sedan hämtar man barnen, äldsta går i skola en liten promenad bort och de två yngsta går på förskola alldeles precis i anslutning till hemmet. 

Alla tre flickorna är glada och nöjda med olika personligheter, men leker oftast bra tillsammans. Någon föredrar fantasilekar, bygga koja och leka med figurer medan en annan älskar att rita, pyssla och läsa böcker. Ibland har familjen delat upp så att om någon av föräldrarna slutar tidigt hämtar ett eller två barn, och nannyn tar ett eller två barn och hittar på något roligt tillsammans. Det viktigaste för familjen är att barnen får ha roligt på eftermiddagarna, får komma hem och leka i lugn och ro efter en lång dag på skola/förskola. Familjen har full förståelse för att man inte samtidigt kan hinna hålla ordning I hemmet och föredrar en nanny som leker och är engagerad med barnen över att det är superstädat och allt i ordning när de kommer hem. 

Vi söker en person som är genuint intresserad av arbete med barn, påhittig, tålmodig och kan ha flera bollar i luften. Man behöver gå bra ihop med familjen och vara ok med att någon av föräldrarna ofta kommer hem innan 18.00 men att man då är två vuxna som hjälps åt kring middag, äter tillsammans och en person som vill vara en del av det. 

Familjen bor centralt beläget på Östermalm, med ungefär lika långt att gå från tunnelbanestationerna Stadion och Tekniska högskolan. 

Familjen söker någon som kan börja så snart som möjligt men kan vänta tills början av 2023 på rätt person. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA