Nanny 4 eftermiddagar per vecka

Vi söker nu en nanny som vill jobba hos två fantastiska familjer som gått ihop för att tillsammans kunna erbjuda fler timmar. Nannyn kommer jobba 2 dagar hos den ena familjen och 2 dagar hos den andra familjen och kommer bara ha hand om barnen från den familj nannyn arbetar hos den dagen. Familjerna känner varandra väl och kommer själva lägga upp schemat så att det inte krockar. 

Familj ett har 3 barn som är 5 och 3 år samt en nyfödd. Nannyn kommer i dagsläget endast ha hand om 5 och 3 åringen. De bor centralt på Östermalm men kommer eventuellt att flytta till Lidingö eller Bromma under 2022. Familjen behöver hjälp 2 eftermiddagar I veckan. Ena dagen är arbetstiden 15.00-20.00/21.00 då föräldrarna exempelvis går ut och äter middag och den andra dagen är arbetstiden 15.00-19.00. De har två glada tjejer som man börjar arbetsdagen med att hämta på förskola, om vädret tillåter ser de gärna att man går till parken en stund då tjejerna tycker om att leka ute. De tycker också om att pyssla och rita hemma. Det ingår sedan att förbereda enklare middag för barnen och att göra dem i ordning inför kvällen samt natta ett av arbetspassen.

Familj två har två barn som är 1 och 3.5 år. De behöver hjälp två eftermiddagar i veckan mellan ca 15.30 och 18.30. Förskolan ligger bara några meter från bostaden så det är enkelt att ta sig hem och leka på eftermiddagen. De har två barn som är nöjda med tillvaron, äldsta gillar att bygga lego, eller tågbana men är för tillfället också mycket intresserad av matte och att räkna. Yngsta är nöjd med att få hänga med för det mesta. Familjen bor för tillfället i norra Djurgårdsstaden, men kommer till augusti 2022 att flytta till Lidingö. 

Båda familjerna behöver utöver vad som är angivet ovan hjälp någon kväll ibland när de är bortbjudna eller har event, och en stund på helgen då och då. 

Den här tjänsten passar för dig som är en lekfull person och genuint gillar att ta hand om och umgås med barn. Du bör vara van att ta ansvar, kreativ, påhittig och trygg I din roll som nanny. Du bör vara flexibel och anpassningsbar och kunna styra planerna efter vad som passar barnen bäst för dagen. 

Tjänsten startar så snart som vi har hittat rätt person, familjen är också ok med att förlägga starten till Januari 2022. Familj 2 är dock bortresta 4 veckor mellan januari och februari och arbetet hos dem kommer då att ha uppehåll.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA