Nanny till en flicka på 1 år, 5 dagar i veckan, 50-75%

Vi söker nu efter en nanny med tidigare erfarenhet av arbete med barn i ettårsåldern. Familjen som bor på Östermalm har en dotter på 1 år som ska börja förskola till hösten. Familjen behöver idealt hjälp ca 6 timmar per dag, från ca 12/13.00 till 18/19.00 måndag till fredag. Om nannyn vill arbeta mindre kan en tjänst mellan 14.30 och 18.30 eller 15.00-18.00 erbjudas. Familjen kan också erbjuda arbete en dag i veckan där man arbetar senare på kvällen till omkring 21/22.00, plus extra kvällar och helger vid behov, detta är ett önskemål från familjen men inte ett krav för tjänsten. 

Familjen kan erbjuda garanterade timmar varje månad, motsvarande 50-75%+, beroende på hur mycket nannyn vill arbeta. 

Arbetet kommer främst att innebära att man har hand om familjens dotter efter förskolan. Efter att man hämtat på förskolan är det upp till nannyn att lägga upp eftermiddagarna med passande aktiviteter utomhus eller inomhus. Det ingår även att förbereda middag och ge till dottern. Beroende på när arbetsdagen avslutas kan det även ingå att förbereda dottern för nattning och om man arbetar en senare kväll, även natta henne. 

Om nannyn är tillgänglig så kan även längre arbetsdagar med start omkring 08.00 erbjudas när förskolan är stängd eller om dottern hemma och är sjuk. 

Familjen beskriver dottern som en glad och självständig liten person, som gillar att träffa nya människor. 

I alternativet där man arbetar 6+ timmar per dag börjar dagen med att man kommer hem till familjen och hjälper till med enklare hushållsarbete. Det kan vara uppgifter som att 

  • hjälpa till med tvätt, stryka, vika och lägga in kläder i garderober.
  • Diska och plocka i och ur diskmaskinen
  • Torka av ytor i köket
  • Se till att dotterns rum är i ordning, att leksaker är sorterade och organiserade.
  • Göra ärenden
  • Handla, ta emot leveranser
  • Bädda sängar
  • Förbereda middag eller laga matlådor
  • Städning kan ingå om nannyn vill utöka timmarna, men annars behåller familjen städerska för städning.

Familjen söker en nanny som kan börja i mitten på augusti men kan börja inskolning redan nu om kandidaten vill börja tidigare.

Nannyn kan vara svensk eller engelsktalande. Lönen för denna tjänst kommer vara mellan 145 till 200 sek/timme, beroende på kandidatens erfarenhet och eventuellt relevant pedagogisk utbildning. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida