Nanny till flicka, 3 år & tvillingar på 1,5 år, mån-fre 15-18, Stocksund

En familj med tre barn, en flicka på 3 år och tvillingar, en pojke och en flicka på 1,5 år söker nu en lugn och trygg nanny som kan förgylla deras vardagseftermiddagar. Tjänsten är måndag till fredag mellan kl 15-18.

Familjen behöver hjälp med att hämta barnen på förskolan. Därifrån kan man gå, åka buss cykla eller köra hem. Det finns en lådcykel man kan sätta alla barnen i som dom älskar att åka i, då tar det cirka 5 minuter hem. Att gå tar omkring 20-25 minuter. Om nanny har körkort har familjen en bil att tillhandahålla för hämtning. 

På eftermiddagarna är nannyn tillsammans med barnen och leker och gör roliga mysiga saker tillsammans. Vid 18 tiden kommer sedan en förälder att komma hem för att laga middag till barnen. Så i denna tjänst behövs ingen matlagning i nuläget. Det kan ibland hända att dom behöver hjälp med middagsmaten, bada och natta barnen, men det är inte det som är det primära just nu. Familjen är tydlig med att om nannyn vill går det att utöka tiden efter vad som passar för nannyn med extra arbete på kvällar, helger och enstaka heldagar. 

Vi söker efter en nanny som är självgående och som är van vid att ha hand om flera barn samtidigt. En nanny som är lugn och tålmodig när det ibland kan bli mycket som händer samtidigt med tre små barn. Familjen bor i en villa så man kan leka på tomten eller vara inne och hitta på något.

Barnen pratar både engelska och svenska så nannyn kan vara både engelsktalande, svensktalande eller båda.

 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA