Nanny till två pojkar på 10 månader och 4 år, Östermalm

Vi söker nu efter en glad och lekfull nanny som kan hjälpa en familj med två barn på 10 månader och 4 år på eftermiddagarna. Fram till jul kan familjen vara flexibla med antalet timmar de erbjuder, förslagsvis 3 eftermiddagar per vecka, ca 16.00-19.00 men det kan vara mer eller mindre beroende på vad nannyn önskar. Utöver det önskar de gärna hjälp 1-2 kvällar per månad så de kan gå ut och äta eller om de har andra åtaganden. Från januari 2023 söker de en nanny som kan arbeta 5 eftermiddagar i veckan ca 15.00-19.00 plus kvällar och helg vid behov.

Fram till jul kommer tjänsten främst att innebära att ha hand om och leka med familjens fyra-åring då pappan är pappaledig med bäbisen på 10 månader. Under eftermiddagarna kommer ni vara två vuxna hemma största delen av tiden och hjälps åt med barnen och matlagningen, men nannyn kommer främst att ha fokus på det äldre barnet. Storebror älskar att leka med sina superhjältar och hitta på nya lekar tillsammans med nannyn. Familjens yngsta är lite avvaktande mot nya personer och familjen tänker sig att hösten är en bra långsam inskolning för honom att lära känna nannyn.

Från januari 2023 kommer båda barnen att gå på förskola och nannyn kommer då hämta båda barnen på förskolan och ha hand om dem på eftermiddagarna. Enklare matlagning kommer också att ingå i tjänsten.

En förälder är engelskspråkig och barnen är därför tvåspråkiga. Därför kan nannyn vara svensk eller engelsktalande.

Familjen söker gärna någon som kan börja så snart som möjligt och är villiga att diskutera tjänstens omfattning fram till januari så att det passar båda parter. Det viktigaste för dem är att hitta rätt person.

Familjen bor centralt beläget på Östermalm, nära både Karlaplan och Östermalmstorgs tunnelbana.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA