Nanny 5 eftermiddagar/vecka, varannan vecka, Lidingö

Vi söker nu en nanny som vill arbeta varannan vecka, ojämna veckor, måndag-fredag 16.00-20/21.00. Familjen har tre pojkar, tvillingar på 4.5 år och en pojke på 6.5 år. Tjänsten innefattar att hämta tvillingarna på förskolan och gå hem, förbereda middag, leka med barnen och sedan göra dem i ordning inför kvällen och hjälpa till med nattning. Mamman kommer att hämta den äldre pojken på skolan och ni kommer sedan att vara två vuxna hemma från middagstid och hjälpas åt under kvällen med alla tre barnen. 
 
Familjen söker en glad och barnkär nanny som är van att ha hand om flera barn samtidigt. En person som själv kan ta initiativ och hjälpa till med att kvällsrutinerna rullar på på ett smidigt sätt. I tjänsten ingår matlagning och att hjälpa till att hålla ordning efter barnen, städa upp i köket efter middagen, hjälpa barnen att plocka undan sina leksaker för kvällen etc. 
 
Familjen bor en kort promenad från Lidingö centrum och söker en nanny som kan börja så snart som möjligt.

Om Nordic Light Nannies:

Vi söker nu en ny medarbetare som vill ha nanny som sitt yrke. Vi arbetar mot familjer som ställer höga krav på kvalitet när de väljer en nanny. De flesta av våra tjänster är på minst halvtid och vi tycker det är väldigt viktigt att även nannyn trivs bra ihop med familjen. Därför tar vi dina önskemål på stort allvar när vi presenterar familjer för dig. Vi har Sveriges bästa villkor för nannies med bland annat sjuklön och semesterersättning. Lönerna bestäms individuellt beroende på erfarenhet och utbildning och är jämförbara med förskollärarlön i Stockholm. Minimilön 150 kr/tim. Vi kan erbjuda högre lön upp till 210 kr/tim för nannies med mycket erfarenhet och/eller pedagogisk utbildning. Fasta månadslöner förekommer inom vissa tjänster.

 
 
Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida