Nanny till två barn i Saltsjö-Boo, 65-100%, boende kan erbjudas.

Vi söker nu efter en nanny som vill arbeta mellan 25 och 40 timmar i veckan (65-100%). Tjänsten kan utformas något utefter vad som passar nannyn och familjen. Mamman, som är ensamstående har två barn, en pojke på 8 år och en flicka på 1.5 år. De söker nu en ny nanny som kan börja så snart som möjligt. Familjen söker en nanny som vill vara en extra vuxen i hushållet, en person som är självgående, kommunikativ, prestigelös och genuint tycker om att arbeta med barn. Tjänsten ger möjlighet till att lägga allt fokus på ett eller två barn. Möjlighet att kunna bygga en nära relation med barnen och anpassa arbetet utefter vad som passar just dessa barn den här dagen. 

Beroende på hur många timmar nannyn vill/kan och behöver arbeta så kan olika mycket av följande delar av arbetet ingå. Tjänsten kommer initialt ha fokus på att ha hand om den yngsta flickan dagtid när mamman arbetar deltid, samt att ta huvudansvar för matlagningen för veckan men kommer också att innebära att ha hand om den äldre pojken vissa eftermiddagar och hjälpa till med andra sysslor i hemmet. Mamman är föräldraledig på deltid och arbetar deltid hemifrån och det kommer delar av tiden vara två vuxna som hjälps åt med barnen och vardagens bestyr. På sikt kommer tjänsten övergå till att vara förlagd främst på eftermiddagar, men tjänstens omfattning kommer bestå även när yngsta så småningom börjar på förskolan under andra halvan av 2023.

Flickan är en glad liten tjej som är nöjd för det mesta och gillar att upptäcka nya saker. Som nanny förväntas du skapa roliga stimulerande aktiviter för henne, främst i hemmet, men även utomhus och ibland kanske någon utflykt passar bra. Nannyn förväntas inte alltid ha hand om båda barnen samtidigt som matlagningen görs, utan tid dedikerad till matlagning kommer att ges vid många tillfällen, genom att nannyn exempelvis förbereder middag under dagen när pojken är i skolan. Nannyns uppdrag är att göra matsedel för veckan, skriva inköpslista och göra online beställning, förbereda middag, samt måltider till helgen. Ofta kan maten lagas i förväg och lämnas i kylen att värmas upp eller enkelt lagas klart av mamman. Familjen förväntar sig inte att man är någon gourmet kock, men man bör trivas i köket och vara komfortabel med att laga vardagsmat. Familjen har i perioder haft lösningen med leverans av matkasse med färdiga recept och ingredienser för ett antal måltider per vecka och är öppna för den lösningen att nannyn då lagar/förbereder det inför kvällen. 

Pojken har en NPF diagnos och en person som är bra på att ligga steget före och är lugn och trygg i sin roll kommer passa bra för den här tjänsten. Pojken är mycket kommunikativ och fungerar bra vid tydliga rutiner, behöver regelbundna måltider samt mellanmål och hittar sitt lugn och fokus i kreativiteten. Han älskar att pyssla, skapa, och måla. Det är en stor fördel om nannyn är kreativt lagd och mamman uppskattar om nannyn kan komma med idéer och ta initiativ till att förbereda kreativa aktiviteter till honom. Musik och dans är också aktiviteter han älskar. Situationer som kan vara svåra för honom är när han blir styrd eller när något behöver göras på ett sätt som han inte hade tänkt sig. Han har svårt med impulskontroll och är fysiskt aktiv, och man behöver därför som nanny ligga steget före och styra in på rätt väg. 

Familjen har en städerska, så ingen grovstädning behövs. I nannyns uppgifter ingår att hjälpa till med tvätt, enklare vardagsstädning, som att kanske dammsuga köket någon extra gång under veckan om det blivit smutsigt efter måltider. Plocka i/ur diskmaskinen. Hjälpa till att organisera, hålla ordning på och plocka undan barnens leksaker samt andra vardagliga uppgifter som förekommer i ett hem. Om nannyn vill arbeta heltid så förväntas nannyn kunna vara flexibel med dagar och tider och även kunna arbeta några arbetspass på kvällar och helger varje månad. Schemat kommer vid en heltidstjänst också förläggas så att man åtminstone några dagar i veckan arbetar över middagstid till 18/19.00. Om nannyn föredrar att arbeta främst dagtid så går det att lösa för rätt kandidat och upplägg, men tjänsten kommer då bli något färre timmar per vecka. 

Familjen har haft nannies genom oss under flera år, vi känner till dem väl och alla nannies har trivts mycket bra hos familjen.

Körkort är ett krav för tjänsten för att kunna hjälpa till att lämna och hämta vid aktiviteter och ibland skola. 

Familjen har möjlighet att erbjuda eget separat boende till nannyn i form av en egen lägenhet, med egen ingång i deras hus. Det är en etta med eget kök som är utrustat med spis, ugn, kyl, frys och ett badrum med dusch. Tvättmöjligheter finns hos familjen. 

Familjen har möjlighet att erbjuda en lön beroende på erfarenhet och utbildning, samt tjänstens omfattning och om nannyn önskar ta del av boendeförmånen eller ha eget boende. En nanny med pedagogisk utbildning och lång erfarenhet av arbete med barn, samt erfarenhet av arbete med barn med NPF-diagnoser är ett plus och reflekteras i lönen. 

Som riktlinje kan anges;

Timlön mellan 140 och 200 sek/timme.

Lön för heltid 24.000-33.000 sek

Lön med inkluderad boendeförmån. För heltid, lägenhet och en lön på mellan 15.000 och 24.000 sek/månad. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA