Nanny åt pojke på 2 år och flicka på 4 år på Östermalm

Denna tjänst är hos en familj boende på Östermalm med två barn på 2 och 4 år. Den yngsta håller precis på att skolas in på förskola och familjen söker en kunnig och erfaren nanny för att ta hand om deras två små 2 eftermiddagar/vecka men det kan komma att utökas i framtiden.

De behöver hjälp 13.00-19.00. De två första timmarna skulle i så fall innefatta att utföra sysslor i hemmet så som undanplockning av leksaker, plocka i/ur diskmaskinen, förbereda middag, handla. Det kan också innefatta att hjälpa till att vika och lägga in tvätt i garderober men främst allmänt plocka i ordning på saker i hemmet.

Ett önskemål är också att ha hjälp ca 1 kväll varannan vecka om nannyn är öppen för att arbeta kvällar när rådande samhällssituation med Covid-19 lugnat ner sig. Om nannyn är öppen för att arbeta heldagar när barnen är sjuka eller förskolan stängd så är det också ett plus för familjen.

Barnen är två glada barn som gillar att leka både utomhus och inomhus. Nannyn behöver vara van att ta hand om två barn samtidigt och säkerhetsmedveten.

Familjen bor centralt beläget på Östermalm, nära Östermalms torg. Barnen går på förskola ca 300 meters promenad från hemmet. Det finns flera parker i närområdet och en dit många barn går och leker efter förskolan, så man kan gärna gå dit med barnen så de får leka med sina kompisar, gå hem eller gå på någon utflykt. Det är upp till nannyn att avgöra vad som passar för dagen. Barnen gillar det mesta.

Tjänsten börjar så snart vi har hittat rätt person. Tjänsten kommer ha uppehåll ca 1 juli-15 augusti.

 
Tjänsten börjar så snart vi har hittat rätt person, startdatum kan sättas från nu till augusti för rätt person. 
Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida