Nanny åt två flickor på 2 och 4 år på Östermalm

Vi letar nu efter en nanny som kan hämta två flickor, 4 och 2 år från förskolan två eftermiddagar per vecka. De behöver hjälp 2 vardagar 15.00-18.00 eller 19.00 om nannyn önskar fler timmar. Utöver det behöver de då och då hjälp på helgen ibland och någon kväll då och då om nannyn kan tänka sig att jobba extra.

Båda barnen gillar att måla, pyssla, bygga saker av klossar, duplo, göra låtsassfika för alla gosedjuren etc. Båda barnen gillar också att lyssna på sagor, sitta i knät och gosa eller lyssna på sånger. Ibland kanske det passar att gå till parken efter förskolan men oftast är de ganska trötta och föräldrarna vill att de får komma hem och får leka lite lugn och ro efter en intensiv dag på förskolan.

Tjänsten passar en varm och kramgo person som har ett genuint intresse av barn och tidigare erfarenhet av arbete med barn i samma ålder. Säkerhet och trygghet är prio 1 för familjen. De bor centralt beläget på Östermalm och det är viktigt att nannyn är van att gå med barn i trafiken, barnen går på förskola i Vasastan ca 15-20 minuters promenad från familjens bostad.

Förskolan ligger nära både Observatorielunden, Humlegården, stadsbiblioteket och andra passande ställen att spendera eftermiddagen på. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Tjänsten börjar i januari 2022.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida