Nanny/ Au pair till pojke på 2 år i centrala Berlin.

Vi söker nu efter en au pair till en familj i Berlin. Familjen består av en svensk mamma, Tysk pappa och deras son på två år. De väntar också tillökning till sommaren. Tjänsten kommer till en början endast vara att ta hand om familjens äldsta son. Arbetet innebär att hämta honom på förskolan och ha hand om honom på eftermiddagen ca 3 timmar. Familjen behöver också hjälp en stund på lördag förmiddag 2-3 veckor i månaden.

Familjen söker en varm och lekglad nanny. En utåtriktad person som gillar att upptäcka och hitta på saker. Familjen ser gärna att man tar med deras son på någon utflykt på eftermiddagen efter förskolan. Besöker en park, lekplats, zoo eller när det är möjligt igen, bibliotek och museum. Deras son är en glad och social liten kille, han lär sig tre språk samtidigt, svenska, tyska och engelska och familjen vill gärna att man pratar svenska med honom.

När familjens yngsta blir omkring 6/9 månader kommer det också ingå att vissa dagar ta hand om det barnet dagtid, och ibland ta hand om båda barnen på eftermiddagen eller helgen. Mamman arbetar hemifrån och har ett flexibelt jobb, så hon kommer finnas i närheten om det är något.

Någon enstaka gång kan familjen också behöva hjälp på kvällen.

Familjen bor centralt beläget i ett mycket trevligt internationellt område där det händer mycket. Det finns många trevliga restauranger, caféer och aktiviteter i området.

Nannyn får tillgång till ett eget rum och badrum som har en egen ingång från trapphuset och är separat från familjens lägenhet. Kök är nannyn välkommen att dela med familjen och all mat ingår i tjänsten. Nannyn är också välkommen att ha besök över, familjen är måna om att nannyn ska känna sig hemma.

Familjen är en väldigt social och välkomnande familj där nannyn är välkommen att spendera tid tillsammans med dem och i deras lägenhet så mycket hen vill. Man är välkommen att äta tillsammans med familjen men det är också helt ok om man vill laga egen mat och ta med sig till sitt boende. Familjen spenderar ofta helgerna utanför stan vid sitt landställe dit man är välkommen att följa med om man vill, eller om man vill stanna i Berlin själv under helgerna så är det helt ok med.

Nannyn har möjlighet att både dagtid, kvällstid och på helgen upptäcka Berlin.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA