Nanny dagtid 25-40 timmar/vecka, Ett barn 6 månader, Östermalm

Vi söker nu en nanny till en familj med ett barn som kommer vara 6 månader vid tjänstens början i slutet på augusti. Familjen kommer initialt de tre första månaderna behöva en nanny 25 timmar/veckan, 5 timmar om dagen, 5 dagar per vecka (förmiddagar, exakta tider kan anpassas något efter kandidaten men start mellan 08.00 och 09.00 på morgonen). Detta kommer sedan ökas till 8 timmar per dag från den 1 december. Tjänsten kommer efter det vara heltid till mellan april och juni 2021, beroende på när familjen får förskoleplats. Därefter behöver familjen hjälp i mindre omfattning om nannyn har möjlighet att fortsätta, men de förstår om nannyn då behöver ta en annan tjänst med fler timmar och inte kan vara kvar hos dem längre när tjänsten minskas.

Familjen söker en nanny med lång erfarenhet av arbete med barn och speciellt med erfarenhet av arbete med barn från 6 månader. En nanny med pedagogisk eller omvårdnadsutbilning med fokus på de yngre åldrarna är också önskvärt. Familjen bor centralt beläget på Östermalm, nära humlegården och andra fina parker.

Arbetet innefattar att ta hand om bäbisen, se till att följa rutiner och få en bra balans mellan lek, mat och sovtid. Familjen söker en trygg person som de känner kan hantera de vardagliga sysslorna som omvårdnaden av ett spädbarn innefattar och eventuella situationer som kan uppstå med ett litet barn. Nannyn bör också ha kunskap inom aktiviteter som främjar barns utveckling i denna åldern.

 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida