Nanny deltid, 2-3 dagar per vecka dagtid, ett barn 4 mån.

Vi söker nu efter en nanny som vill arbeta deltid dagtid 2-3 gånger i veckan. 3-4 timmar åt gången. Familjen har ett barn på 4 månader som de önskar lite avlastning med så mamman har möjlighet att träna och göra ärenden. Pappan arbetar heltid. De är flexibla med dagar och tider men tänker sig vardagar antingen en stund på förmiddagen eller eftermiddagen. Initialt kommer schemat att variera något från vecka till vecka under en introduktionsperiod, efter det kan fasta dagar erbjudas om nannyn föredrar det. Någon gång ibland kan de även behöva hjälp en stund på kvällen eller helgen om nannyn vill arbeta mer, men det är inget krav.

Familjens bäbis är en glad liten person som för det mesta är nöjd med tillvaron, barnet tar flaska så nannyn har möjlighet att mata utan att mamman behöver komma hem för att amma. Tjänsten kommer pågå till omkring sommaren 2023. 

Vi söker till denna tjänsten dig som har tidigare erfarenhet av arbete med barn under 1 år. Du bör vara en mjuk och omhändertagande person som är trygg i din yrkesroll som nanny. Vi förväntar oss att du som nanny ska kunna skapa bra stimulerande aktiviteter för att främja barnets utveckling, anpassat efter vad barnet behöver just den dagen. Du bör kunna följa de rutiner som familjen har men också kunna improvisera när det behövs. 

Familjen bor centralt beläget i Vasastan. Tjänsten börjar så snart vi har hittat rätt kandidat. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida