Nanny eller Maternity Nurse på heltid sökes till familj på Södermalm, Stockholm.

Vi söker nu en nanny eller maternity nurse som har tidigare erfarenhet av professionellt arbete med spädbarn. Tjänsten börjar i augusti eller september då bebisen kommer vara ca 1-2 månader gammal. Tjänsten innefattar till en början att avlasta och assistera mamman som är mammaledig. Allt eftersom bebisen blir större så kommer fokuset mer och mer bli på att ta hand om bebisen då mamman idealt vill kunna arbeta deltid under första året. Men till en början är det kanske främst att finnas till hands och ta hand om bebisen kortare stunder så mamman får vila och hinna ta hand om sig själv. Det kan också bli aktuellt för nannyn att arbeta vissa nätter.

Familjen har en städerska så städning eller tvätt ingår inte i tjänsten, utan det familjen främst behöver hjälp med är sysslor som förekommer i ett hem som att plocka i och ur diskmaskinen, ibland hjälpa till att förbereda någon enklare måltid och allt som barnet blir större förbereda mat till barnet, plocka i ordning barnets saker eventuellt hjälpa till att sterilisera nappar etc, göra ärenden, beställa saker, koordinera, ta emot samt plocka upp leveranser. Familjen har också en hund och de kan komma att behöva hjälp med någon som kan gå ut med hunden på promenad ibland.

Familjen söker också idealt efter en person som kan resa med dem upp till två veckor åt gången. Resor kan både vara inrikes och utrikes. Familjen söker efter en nanny som kan stanna hos dem långsiktigt under flera år. De är dock öppna för att ha en utbildad maternity nurse endast de första 2-6 månaderna och sedan byta till en nanny, så för en maternity nurse kan ett kortare uppdrag finnas tillgängligt.

Vi söker efter en person med tidigare professionell erfarenhet av arbete med spädbarn. Personen behöver kunna vara flexibel med upplägg av schema, främst under de första månaderna. Det är viktigt för familjen att det är en ansvarstagande person som har en riskmedvetenhet som kommer med erfarenheten av arbete med barn i samma ålder. De är öppna för ansökande av olika åldrar och ser gärna att det kan vara en något äldre person med mycket erfarenhet. Familjen är svensktalande men är öppen för både svensk och engelsktalande nanny. Familjen är villiga att anpassa upplägget av tjänsten för rätt kandidat.

Familjen bor på Södermalm i Stockholm.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida