Nanny/Family Manager på heltid till en familj med tre barn

Vi söker nu efter en nanny/family manager till en familj bestående av en pappa och tre barn, 6, 8 och 11 år gamla. Som nanny/family manager har du ansvar för hushållet och vardagen och ser till att allt flyter på. Prio ett är att ha hand om barnen, att lämna och hämta dem på skola och vara hemma med dem om de är sjuka eller lediga. 

Barnen bor hos pappan varannan vecka och den veckan som barnen är där börjar arbetsdagen 06.45 med att du väcker och gör I ordning barnen för skolan. Sedan kör du och lämnar barnen på skolan. Om inget av barnen är hemma sysselsätter du dig sedan främst med uppgifter i hemmet under dagen. Omkring 15/16 hämtar du sedan barnen, tar dem till aktiviteter om det är planerat och sedan hem. Några dagar i veckan kommer sedan pappan hem omkring 16/17 och du slutar då för dagen. Ett par dagar i veckan om pappan arbetar sent så stannar du så länge det behövs och nattning av barnen ingår då också. 

När barnen är i skolan fokuserar du på dina uppgifter som family manager. Dina uppgifter är bland annat:

 • hålla koll på barnens scheman

 • se till att inköp till familjen blir gjorda

 • se till att det alltid finns mat i kylen

 • hålla ordning och reda på alla barnens tillhörigheter

 • packa och packa upp väskor

 • byta lakan

 • bädda sängar

 • organisera i skåp

 • ha hand om tvätten

 • plocka i/ur diskmasinen

 • vardagsstädning

 • göra ärenden 

 • ta emot leveranser etc. 

 • Familjen kan ha upplägget med en separat städerska som kommer in och grovstädar 1-2 gånger/vecka om nannyn föredrar att fokusera mer på de dagliga uppgifterna. Tjänsten kommer då bli på omkring 35 timmar/vecka.

Familjen bor i ett stort nybyggt hus och är måna om att ha ordning och reda omkring sig. 

Den veckan barnen inte är hemma så arbetar man kortare dagar och kan börja senare om man önskar. Arbetstiden är då mer flexibel och tjänsten kommer att förläggas så man I snitt arbetar 35/40 timmar per vecka, men att det snarare bli 50-55 timmar veckan barnen är där och 25-30 timmar veckan barnen inte är där. 

Barnen är tre glada och nyfikna personer. Pojken på 6 år är lite blyg, gillar att bygga med lego och ser mycket upp till sina två storasystrar på 8 och 11 år. De är sociala och gillar att prata mycket, och mellan dottern tycker mycket om att pyssla. 

Till den här tjänsten söker vi dig som är organiserad, självgående, gillar att ta ansvar och är inkännande och lyhörd för familjen och barnens behov. Du bör vara flexibel och ha förståelse för att sluttiden för dagen kan variera från dag till dag den veckan barnen är där, och att det inte alltid kan anges i förväg. Du är en person som gillar att hjälpa till och ser det som en rolig utmaning att underlätta vardagen för den här familjen. Du bör trivas med att arbetsuppgifterna varierar mycket från vecka till vecka och vara lösningsorienterad. 

Du har minst tre års tidigare erfarenhet av arbete med barn och vi tror även att rätt kandidat har tidigare erfarenhet från arbete i privata hushåll för att ha förståelsen för den respekt som behövs när man arbetar i någon annans hem och utefter någon annans önskemål. Körkort är ett krav för tjänsten.

Familjen erbjuder en fast månadslön mellan 28.000 och 35.000 sek/månad beroende på nannyns erfarenhet och utbildning. 

Familjen bor i Skogås/Länna, söder om Stockholm. 

 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida