Nanny heltid hos en familj med tre barn på Lidingö

Vi söker nu efter en självgående, entusiastisk och ansvarsfull nanny som vill spendera delar av dagarna med tre glada och nyfikna barn. Familjen har två pojkar på 4 och 7 år, och en flicka på 1 år. Tjänsten kommer delvis vara att ha hand om den yngsta då de äldsta är på förskola/skola, och delvis vara att ha hand om alla tre barnen. Familjen söker en nanny som vill skapa en harmonisk och trygg vardag för barnen där de kan växa och utvecklas som personer.

Tjänstens omfattning och schema:

Tjänsten omfattar heltid men kan vara en mindre tjänst om det passar nannyn bättre. Antalet timmar kan variera något från vecka till vecka men familjen är öppna för att garantera en tjänst på 100% om det är vad nannyn önskar. Familjen tror att schemat just nu kommer vara ca 12.00-19.00 3-4 dagar i veckan och ca 07.00-16.00 1-2 dagar per vecka. Om nannyn är öppen för det så ser familjen också gärna hjälp då och då på kvällen och ca 1-2 helgdagar per månad. Timmarna/dagarna under veckan justeras då så detta faller inom ramen för heltid. 

Från januari 2024 kommer den yngsta börja på förskola, men om nannyn kan tänka sig att arbeta även om barnen är sjuka och med justerade arbetstider så kan familjen förmodligen även fortsättningsvis erbjuda en tjänst i omfattning mellan 75 och 100%.

Upplägget av tjänsten:

Under dagarna kommer fokus att vara på att ta hand om familjens yngsta, att skapa en härlig atmosfär för henne att växa och utvecklas I genom en bra blandning mellan olika typer av aktiviteter. På eftermiddagarna önskar familjen hjälp med att hämta de två äldsta barnen på förskolan och skolan, ta hem dem, leka med dem, skapa bra stimulerande och utvecklande aktiviteter samt förbereda middag till familjen. Familjen har ofta färdiga recept och ingredienser hemma och ibland lagar man någon enklare barnmat till barnen. Mamman kommer vara hemma en del av tiden och nannyn kommer endast delar av tiden vara själv med alla tre barnen.

All schemaläggning sker i samråd med familjen och det finns möjlighet att anpassa schemat något om nannyn har något annat åtagande. Det är dock viktigt för familjen att nannyn kan erbjuda viss flexibilitet.

Tjänsten har fokus på att ha hand om barnen, att de ska få ha det roligt och att få växa upp i en trygg och harmonisk atmosfär. Vi söker efter en person som har mycket energi, är påhittig, ansvarstagande och van att ha flera bollar i luften. Det är också viktigt att kandidaten för denna tjänst är intresserad av ett långsiktigt arbete så att barnen får möjlighet att knyta an och bygga en trygg relation med nannyn. Familjen ser sig behöva hjälp med ungefär liknande upplägg under många år framöver.

Nordic Light Nannies rekryterar endast för den här tjänsten och kommer ej att vara arbetsgivare. Anställningen kommer vara direkt hos familjen. Lönen som erbjuds för tjänsten är mellan 150 och 190 sek/timme beroende på erfarenhet och utbildning. Semesterersättning om 12% tillkommer.

Pedagogisk utbildning är meriterande, likaså körkort.

Familjen bor i Herserud, nära Lidingöbron. En station med Lidingöbanan från Ropsten. 

Tjänsten tillträder så snart vi har hittat rätt person. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida