Nanny på heltid till fyra pojkar på Östermalm

Vi söker nu en nanny på heltid till en familj med fyra pojkar på 8 och 6 år samt tvillingar på snart 2 år. Tjänsten kommer oftast att innebära att man antingen har fokus på de två äldre eller de två yngre då mamman också är hemma och delaktig de flesta eftermiddagarna men man behöver kunna ta hand om alla fyra barnen ibland och särskilt på kvällar då båda föräldrarna är borta. De fasta arbetstiderna är måndag-fredag 14.00-19.00 och övriga timmar kommer att fördelas ut efter behov på främst kvällar, helger men också ibland dagtid. Lönen för 75% tjänst är fast med möjlighet till att arbeta extra timmar utöver det. Nannyn behöver kunna resa med familjen upp till cirka 8 veckor per år och behöver därför ha ett EU-pass. 

Körkort är ett krav för tjänsten för att kunna köra de två äldre pojkarna till aktiviteter, hämta på skolan etc. Oftast delar man upp barnen på eftermiddagen så att en vuxen har ansvar för tvillingarna och en har ansvar för de äldre två. 

Nannyn behöver vara ordningsam och hjälpa barnen att lära sig plocka upp och hålla ordning efter sig. Matlagning till familjen ingår också i tjänsten. Städning ingår normalt inte då familjen har en städerska men man behöver ha en lösningsinriktad attityd och har man bakat med barnen kanske man behöver dammsuga i köket. Eller exempelvis sätta på en tvätt med leriga fotbollskläder efter träning som behöver vara torra till nästa dag. Det är viktigt att nannyn är självgående och kan tänka flera steg före för att hjälpa till att få ihop familjelogistiken. Familjen söker en långsiktig nanny som idealt kan stanna i många år framöver. 

Familjen tycker mycket om montessorifilosofin och alla barnen har gått/går på montessoriförskola. De vill att barnen ska växa upp helt utan skärmar i hemmet och det är viktigt att nannyn kan anamma detta. De äter också väldigt lite socker och är måna om att det inte ska vara något vardagligt förekommande eller erbjudas som muta till barnen. När de kommer till matlagning försöker de se till att barnen får en ekologisk och näringsriktig kost så långt det går.

Barnen pratar/förstår svenska, engelska och tyska och nannyn kan prata något av dessa språken med barnen. Nannyn behöver ha erfarenhet av tidigare arbete som nanny och lång erfarenhet av arbete med barn i de angivna åldrarna.

Mamman beskriver de två äldsta pojkarna som mycket självständiga, bra på att lyssna, aktiva och glada killar. De gillar att sporta, spela fotboll, åka skidor, skridskor, simma och vara ute i skogen.

De två yngsta är lite mer busiga, nyfikna, utforskande och går ofta åt varsitt håll. Nannyn behöver fysiskt kunna klara av det aktiva och relativt intensiva arbetet av att ha hand om två så små barn och också vara delaktig i deras lekar och aktiviteter. 

Lön för denna tjänsten sätts individuellt beroende på nannyns erfarenhet och utbildning. Omkring 21.000-22.500 sek/månad för 75% tjänst, samt timlön för alla timmar utöver 75% tjänsten. Tjänsten erbjuder inte boende. 

Familjen bor centralt beläget på Östermalm, nära många spännande aktiviteter och parker, men också nära Djurgårdens natur. 

Tjänsten tillträder så snart vi har hittat rätt person. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida