Nanny på heltid till 3 barn på Lidingö

 

Vi söker nu efter en nanny som vill arbeta heltid hos en familj på Lidingö med tre barn på 3 månader, 3 år och 5 år. Arbetet kommer ibland innebära att vara själv med alla tre barnen men till stor del kommer man arbeta tillsammans med mamman som just nu är mammaledig. De två äldsta barnen går just nu inte på förskola men kommer återgå till det hösten 2024. I dagsläget kommer tjänsten fördelas på en del heldagar vardagar, en del eftermiddagar samt kväll och helg. Nannyn behöver kunna erbjuda en flexibilitet och vara ok med att schemat kommer se olika ut från vecka till vecka.

Tjänsten kommer vara heltid, exakt antal timmar kan variera från vecka till vecka men kommer vara i snitt 40 timmar/vecka. Fast månadslön erbjuds och ersättning för alla eventuella övertidstimmar tillkommer utöver det. Nannyn behöver även kunna vara flexibel att resa med familjen, både inom Sverige men även utomlands. 

Familjen söker en nanny med lång erfarenhet av arbete med barn samt tidigare erfarenhet av arbete som nanny. Den rätta kandidaten är en ansvarstagande person som kan hjälpa till att planera, styra upp och ha egna områden som personen ansvarar för. Nannyn bör vara pedagogiskt lagd med goda kunskaper kring barns utveckling och lärande för att kunna erbjuda utvecklande och stimulerande aktiviteter, inte bara passa barnen utan vara aktiv tillsammans med det. Kommunikation är och mycket viktigt för familjen och att det är en nanny som kan lyssna in och fortsätta ta hand om barnen på det sättet som föräldrarna önskar. 

Nannyn bör vara påhittig och kunna skapa lämpliga aktiviteter för olika åldrar både I hemmet och kunna hitta på passande utflykter. Nannyn behöver också vara öppen för att hjälpa till med enklare hushållsarbete, främst arbete kopplat direkt till barnen som matlagning, att ta hand om köket, hänga en tvätt, plocka och organisera bland barnens leksaker etc. Familjen har städhjälp så städning ingår inte i tjänsten, endast vardagliga hushållssysslor.

Vi söker en nanny som kan börja så snart som möjligt. Familjen söker en nanny som har eget boende i första hand men kan för rätt kandidat erbjuda boende. 

Lönen för tjänsten för en kandidat som inte bor hos familjen kommer ligga mellan 30.000 och 45.000 sek/månad beroende på erfarenhet, och pedagogisk utbildning. 

Körkort är ett stort plus men inte ett krav. Familjen bor precis i början på Lidingö, endast ett par hundra meter från Lidingöbron. 

Familjen söker i första hand en svensktalande nanny men överväger också en engelsktalande nanny. Barnen har erfarenhet av engelsktalande nannies från tidigare. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida