Nanny 3-5 heldagar/v till en flicka på 8 månader på Södermalm

Vi söker nu en nanny som vill arbeta 3-5 heldagar i veckan, ca 08.00-16.00 med start i mitten av september 2024 med inskolning och då initialt med något färre timmar. Sedan utökas tjänsten till 1 oktober till ovan beskrivet då mamman återgår till arbetet. Tjänsten kommer sedan pågå till sista april 2025. Familjen har en dotter som kommer vara 8 månader gammal i oktober när tjänsten börjar. Arbetet innebär att ta hand om flickan medan föräldrarna arbetar. Mamman kommer till en början att arbeta hemifrån så finns tillhands om några frågor skulle uppstå och så att det blir en mjuk övergång för dottern. 

I arbetet ingår att hitta på roliga och stimulerande aktiviteter tillsammans med dottern, kanske besöka öppna förskolan, parken, något museum eller annan lämplig aktivitet. Självklart finns det också tid till att leka i lugn och ro hemma. Familjen har även två äldre barn på 8 och 10 år men de ingår vanligtvis inte i tjänsten då de är i skolan den tid som nannyn arbetar. Som nanny förväntas du plocka undan och hålla ordning efter dotterns aktiviteter under dagen. Enklare matlagning ingår också och någon enklare hushållssyssla som att exempelvis hjälpa till att duka middagsbordet etc. 

Mamman beskriver dottern som en glad och enkel tjej som är lätt att underhålla. Hon är nöjd med livet och tycker det är spännande att utforska världen. Mamman beskriver dem själva som en enkel familj, social och att det är viktigt för dem att hitta någon som är avslappnad och enkel att kommunicera med. Som nanny I den här tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet av arbete med barn under 1 år. 

Familjen bor på Södermalm och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. 

Lönen för tjänsten är mellan 150 och 180 sek/timme plus semesterersättning. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida