Nanny till ett barn på 15 månader måndag-fredag 09.00-15.00

Vi söker nu en nanny som vill jobba hos en familj med ett barn på 15 månader. Familjen väntar tillökning i februari månad och från mars månad till början på maj månad önskar de hjälp med deras dotter 09.00-15.00 måndag-fredag. Idealt önskar de en nanny som kan börja redan nu och jobba 3 timmar om dagen ca 3 dagar/vecka för att avlasta lite under januari. 

Familjen önskar att nannyn har fokus på deras äldsta dotter och hittar på roliga och stimulerande aktiviteter. Då mamman kommer vara mammaledig hemma med den yngsta ser de gärna att nannyn är ute på aktiviteter stora delar av dagen. Det kan exempelvis vara att gå till parken, skansen, gå på bibliotek, museum och hitta på nya spännande aktiviteter. Denna tjänst passar därför en aktiv nanny som gillar att hitta på saker. 

Familjen bor centralt beläget i Vasastan nära Odenplan. Det finns många roliga lekparker, bibliotek och andra passande aktiviteter i området.

Dottern är en glad och social tjej som gillar nya människor och att hänga med kompisar. Hon har precis börjat gå och utforska världen på sina två ben. Hon sover bra Ii vagnen och är nöjd för det mesta. Självklart är det ok att komma hem när det behövs och att komma hem för lunch. 

I maj månad kommer dottern att börja på förskola och familjen flytta till Sollentuna. De kan dock komma att behöva fortsatt hjälp där ett par dagar men vet ej ännu vilka tider och dagar det kommer bli i så fall. 

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida