Nanny på 75%, 10/12.00-18.00 till familj med två barn, 2.5 år och nyfödd

Vi söker nu efter en genuint barnkär nanny som letar efter en långsiktig tjänst. Familjen vill hitta någon som kan stanna minst ett år men gärna flera. De har dagsläget en dotter på 2.5 år och väntar tillökning i november. Arbetstiderna är primärt måndag-fredag 12.00-18.00. Då och då behöver familjen även hjälp på helgen och någon kväll ibland. Om nannyn också kan tänka sig att resa med familjen 1-2 gånger per år så är det ett plus. Men det är inget krav.

Tjänsten innefattar till en början främst att ta hand om familjens äldsta dotter på 2.5 år. Hon går på förskola mellan 09.00 och 15.00 de flesta dagar. Innan nannyn hämtar henne på förskolan behöver familjen hjälp med lättare hushållssysslor I hemmet. Familjen har en städerska i dagsläget som kommer en gång per vecka och grovstädar och tänker behålla det så att tjänsten endast innefattar:

  • Enklare matlagning, förbereda måltider

  • Plocka i ordning i barnens rum, hålla ordning på leksaker, rensa och organisera vid behov

  • Hjälpa till med att ta hand om familjens tvätt

  • Strykning

  • Plocka I/ur diskmaskinen

  • Utföra ärenden som att ta kläder till kemtvätten, paket till posten

  • Handla mat och beställa saker på nätet

  • Vattna blommor

  • Ta ut sopor och ta saker till återvinning

  • Samt andra likande uppgifter.

Vill nannyn även ha hand om städningen och ta över städerskans tjänst hos familjen så kan tjänsten utökas till 100%. Arbetstiderna blir då 10.00-18.00. Om nannyn vill arbeta 75% eller 100% inkl. städning är helt och hållet upp till vad nannyn föredrar.

Familjen söker en påhittig, positiv och glad nanny som framförallt älskar att arbeta med barn. Deras dotter är kreativ och aktiv tjej som älskar sång, musik, dans och att rita. Eftersom tid finns under dagen när dottern är på förskolan att förbereda måltider och göra andra sysslor så är nannyns uppdrag under eftermiddagen att ha 100% fokus på barnen, och I början främst deras äldsta dotter. Det ger stora möjligheter för att hitta på passande lekar och aktiviteter. Dottern leker gärna inomhus, på gården och i parker i närområdet när det passar.

Mamman kommer vara mammaledig största delen av första året, men kommer eventuellt börja arbeta deltid efter ett par månader. Nannyn kommer då ibland ha hand om familjens yngsta kortare stunder under dagen, för att allteftersom bäbisen blir äldre, utökas till längre stunder.

Nannyn kan vara svensk, finsk eller engelsktalande. Mamman pratar finska med barnen, men föräldrarna pratar svenska sinsemellan. Om det är en engelsktalande nanny behöver nannyn kunna lite svenska för att förstå dottern som inte ännu kan engelska, men familjen ser det i så fall som en möjlighet för nannyn att introducera engelskan.

Nannyn ska ha minst tre års tidigare professionell erfarenhet av arbete med barn. Pedagogisk utbildning är ett plus, likaså körkort, men det är inte ett krav. Det viktigaste för familjen är att hitta rätt person som kan bli en del av familjen, knyta ann till barnen och skapa en långvarig relation.

Familjen bor centralt beläget på Östermalm. P.g.a. den rådande samhällssituationen med Covid-19 så arbetar båda föräldrarna i dagsläget hemifrån. Men de har gott om plats så både nannyn och föräldrarna kan arbeta utan att störa varandra.

Om nannyn är i behov av boende så kan familjen eventuellt hjälpa till att ordna ett separat boende åt nannyn I närheten av familjens bostad.

Tjänsten tillträder idealt den 2 november 2020. Men familjen kan vara förhandlingsbara om startdatum för rätt person.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida