Nanny på deltid till en familj med en nyfödd och ett barn på 2 år

Vi söker nu en svensk eller engelsktalande nanny på deltid till en familj på Östermalm. En trevlig och avslappnad familj söker en nanny till sina barn på snart två år och en nyfödd inom kort. I stora drag behöver familjen hjälp 3-4 eftermiddagar per vecka, ca 15.00-19.00. Ibland kan de behöver hjälp utöver det.

Ett eftermiddagspass börjar omkring 15.00 och man hjälper då till med att hämta äldsta dottern på förskolan, hittar på roliga saker tillsammans med henne på eftermiddagarna, i närområdet finns många roliga parker men också inomhus aktiviteter som bibliotek och museum att besöka. Vissa dagar när den yngsta blivit något äldre kan arbetet innefatta att man istället har hand om den yngsta så att mamman får lite tid tillsammans med äldsta dottern. 

Man behöver som nanny i den här tjänsten vara flexibel med att flyta mellan olika arbetsuppgifter beroende av vad som passar familjen för dagen. Schemat sätts en eller två veckor I förväg och familjen kan anpassa dagar och antal eftermiddagspass utefter vad som passar nannyns schema. 

Familjen söker en social person med mycket energi som gillar att ta initiativ och hitta på saker. En person med en positiv inställning till arbete, som är prestigelös och anpassningsbar. 

I uppgifterna kring enklare hushållsarbete ingår bland annat:

  • plocka undan leksaker

  • hålla ordning i barnens rum

  • plocka i/ur diskmaskinen

  • plocka undan i köket efter frukost/lunch/middag.

  • vika kläder

  • packa

  • göra enklare ärenden

Om nannyn vill så är det också ett stort plus för familjen om nannyn kan tänka sig att följa med dem på resor 2-4 gånger per år och hjälpa till att ha hand om barnen. Då och då kan familjen komma att behöva hjälp på kvällen eller helgen, och enstaka gånger kan de behöva hjälp över natten. 

Familjen söker en nanny med tidigare erfarenheter av arbete med barn i samma ålder. En nanny som har pedagogiska kunskaper och kan skapa stimulerande och utvecklande aktiviteter för deras dotter. Hon växer och lär sig väldigt mycket just nu och de skulle gärna vilja att nannyn fortsätter att skapa möjligheter för lärande och utveckling. De söker en varm och flexibel person som är bra på att kommunicera. De har möjlighet att anpassa schemat något med fler eller färre timmar för rätt kandidat, och är måna om att skapa ett arbetsklimat där båda parter kan ge och ta och vara flexibla så alla blir nöjda. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA