Nanny på heltid till en bäbis på 5 månader, Djursholm

Vi söker nu en nanny på heltid som kan avlasta en mamma med en bäbis på 5 månader. Mamman är just nu mammaledig men önskar en nanny som kan avlasta henne i vardagen. Nannyn kommer delvis att arbeta tillsammans med mamman, eller med mamman i närheten och kommer ibland vara ensamt ansvarig för barnet. Nannyn behöver ha tidigare erfarenhet från liknande arbeten, vara diskret och respektera familjens privata sfär. Nannyn måste ha erfarenhet från professionellt arbete med barn i denna åldern, och pedagogisk utbildning är meriterande.

Mamman vill gärna vara delaktig i dotterns vardag och nannyn finns där för att avlasta och kliva in när mamman har andra åtaganden. Familjen har även annan personal i hemmet och nannyns ansvar kommer endast att vara att ha hand om bebisen och sysslor direkt kopplade till bäbisen. Sådana sysslor kan bland annat innefatta; 

  • ansvar för vardagliga inköp till barnet 

  • se till att nödvändiga artiklar och saker alltid finns hemma

  • ansvar för bebisens kläder och garderob

  • ansvar för matlagning till bäbisen när mat ska introduceras

  • organisera och sortera barnets saker

  • packa inför resor

  • packa upp

  • se till att barnets saker så som bilbarnstol, vagn, leksaker etc. hålls I bra skick, hela och rena. 

  • Boka läkarbesök/ aktiviteter etc. för barnet

Städning kommer ej ingå i nannyns arbete men nannyn bör vara ordningsam och organiserad och alltid plocka undan efter matlagning och aktiviteter med barnet. 

Familjen reser ca 3-6 månader per år och nannyn behöver då resa med familjen, detta är främst inom Europa. Nannyn erbjuds alltid boende under resorna och familjen kommer försöka ge två sammanhängande dagar ledigt i veckan så långt det är möjligt, men vid resor kan detta behöva justeras till att man arbetar fler dagar i sträck och sedan är ledig fler dagar i sträck. 

Familjen söker en nanny som är enkel att ha och göra med, inkännande och bra på att läsa av deras dotter och situationer. Någon som känner av när föräldrarna själva exempelvis vill äta middag med dottern och då håller sig i bakgrunden eller sysselsätter sig med sina andra sysslor och finns till hands när de vill ha avlastning. Nannyn kan vara svensk eller engelsktalande behöver vara bekväm med att kommunicera på engelska vid behov när familjen reser. Ett stort plus är om nannyn pratar franska men detta är inte ett krav. 

Arbetstiderna kommer vara varierande men kommer till en början och när familjen är i Stockholm inte alltid vara heltid. Nannyn är dock garanterad en heltidslön oavsett. Familjens målsättning är att ge schema ca en vecka i förväg men flexibilitet i att detta kan komma att ändras ibland med kort varsel om föräldrarna exempelvis bestämmer sig för att gå ut och äta middag är en del av tjänsten. 

Familjen erbjuder en lön mellan ca 32.000 sek och 45.000 sek beroende på nannyns erfarenhet och utbildning. Nannyn kommer vara anställd direkt utav familjen och Nordic Light Nannies rekryterar endast för denna tjänsten. 

Familjen bor i Djursholm, Stockholm. Tjänsten tillträder så snart som vi har hittat rätt person och familjen önskar en nanny som kan börja så snart som möjligt, även om de kan vänta ett par månader på rätt person. Familjen söker en långsiktig nanny som kan stanna minst ett år men gärna flera. 

Körkort är ett plus men inte ett krav för tjänsten. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida