Nanny på heltid till en familj på Lidingö med två barn på 1 och 5.5 år

En familj på Lidingö, området Kyttinge söker en nanny som främst kan ha hand om deras yngsta dotter på 1 år dagtid, men även hämta deras äldsta på 5.5 år på förskolan på eftermiddagarna. Arbetstiderna är 08.00 eller 08.30 om nannyn har svårt att börja vid 08.00, och arbetsdagen slutar omkring 16.00. 

Vi söker en nanny med tidigare erfarenhet av barn i både ettårsåldern och femårsåldern. Nannyn behöver ha kunskap och erfarenhet kring passande stimulerande aktiviteter och själv kunna styra upp dagen med det som barnen behöver. Som nanny i den här tjänsten behöver du trivas med att leka både inom och utomhus, vara självgående och trivas med att tjänsten främst kommer innebära att vara i hemmet och närområdet. Då det tar en stund att åka in till stan ser föräldrarna gärna att man främst håller sig till aktiviteter i närområdet, men uppskattar förslag, idéer och utflykter. 

I tjänsten ingår också att laga mat till barnen och att hålla ordning i köket och efter barnens aktiviteter. En person med en can-do attityd som själv ser vad som behöver göras och exempelvis tömmer diskmaskinen om den är ren så det finns plats för ny disk. Att barnen har roligt är prio ett för familjen och de förstår om man inte alltid hinner hålla efter, men när det finns tid så uppskattar de om man kan ta sig ann enklare sysslor. 

Barnen beskrivs som två sociala personer som gillar både andra barn och vuxna, gärna vill vara delaktiga och för det allra mesta är väldigt nöjda med tillvaron. 

Tjänsten kommer tillträda vecka 12 och pågår till vecka 26. Om nannyn är intresserad av att fortsätta efter det så kommer familjen till hösten behöva vidare hjälp på deltid på eftermiddagarna. 

Det tar ca 20 minuter från Ropsten till familjens hus med buss. Parkeringsplats finns om nannyn vill köra till arbetet. 

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst