Nanny till ett barn på 6 månader

Vi söker nu efter en nanny till en heltidstjänst som tillträder i juni 2022. Familjen har ett barn som då kommer att vara 6 månader gammalt. Familjen söker en glad, flexibel och avslappnad nanny som kan ta hand om deras dotter på dagarna och se till att erbjuda utvecklande och stimulerande aktiviteter anpassade till åldern. Nannyns schema kommer att variera något från vecka till vecka men det kommer ungefär att innefatta 7-9 timmars arbetstid dagtid måndag-fredag, samt 1-2 kvällar i veckan. Familjen kommer också då och då behöva att nannyn har hand om barnet över natten eller en stund på helgen. Familjen önskar också att nannyn följer med dem på resor omkring 1-2 veckor, 3-4 gånger per år. Beroende på hur mycket hjälp familjen behöver så kan tjänsten komma att delas med en annan nanny om arbetstiden blir mer än heltid totalt. 

Nannyn behöver vara en varm person med genuint intresse för arbete med små barn. Nannyn behöver ha kunskap om barns utveckling och lärande då nannyn kommer få ett stort ansvar för barnets dagliga liv. Nannyn behöver själv kunna sätta rutiner och styra upp dagen. Nannyn behöver ha minst tre års erfarenhet av arbete med barn i de yngre åldrarna. Familjen ser gärna en person med lång erfarenhet och pedagogisk utbildning. 

Bra kommunikation är väldigt viktigt för familjen och nannyn behöver kunna erbjuda en flexibilitet med schema ändringar och att ibland stanna längre etc. Familjen ser gärna att nannyn är ute mycket med deras bäbis och att man kan gå på aktiviteter som babysång, öppna förskolan etc.

Familjen har en städerska som kommer två gånger i veckan så ingen städning ingår. Däremot ansvar nannyn för tvätt av barnets kläder (endast barnets kläder). De söker också en ordningssam person som tar initiativ att tömma diskmaskinen, plocka i ordning i köket och hålla ordning på barnets saker. Allt eftersom barnet äter mer mat kommer mer och mer matlagning till barnet att ingå i tjänsten. Det är också ett stort plus om nannyn kan tänka sig att laga mat till föräldrarna någon eller några dagar i veckan men det är inte ett krav.

Familjen pratar Norska, Svenska och Engelska men söker en svensktalande nanny. Nannyn behöver dock vara komfortabel med att kommunicera på engelska vid resor etc. 

Familjen bor centralt beläget på Östermalm. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida