Nanny på heltid till två flickor på 6 månader och 5 år i Malmö

Vi söker nu efter en pålitlig, positiv, entusiastisk nanny som älskar att arbeta med barn till en familj med två barn på 6 månader och 5 år. Arbetet kommer främst att innebära att ha hand om familjens yngsta dotter på 6 månader då deras äldsta dotter går på förskola ca 8-16. Arbetstiderna är ca måndag-fredag 08.00-18.00. Vissa veckor då båda föräldrarna arbetar mycket kommer de ibland behöva att nannyn börjar tidigare eller kan stanna senare. Nannyn måste också kunna resa med familjen då mamman ofta jobbar utomlands. Ca 1 gång per månad kommer hon resa, främst till europeiska huvudstäder och behöver då att nannyn följer med tillsammans med det yngsta barnet. Ibland kommer även det äldsta barnet följa med på resorna. Resorna är allt från några dagar till 2 veckor.

Det här är en spännande tjänst för någon som vill ha ett roligt utmanande nannyjobb med miljöombyte och skulle tycka om att få upptäcka flera nya städer. Familjen står för alla omkostnader utöver lön vid resorna.

Familjen äter främst vegetariskt och är måna om djur och natur. Men de har inställningen att barnen får välja själva så den äldsta får exemplevis själv bestämma vad hon äter på förskolan. Hemma lagar de främst vegetariskt.

I nannyns arbete ingår förutom att ha hand om barnen att hjälpa till med enklare matlagning, hålla ordning efter barnen och enklare dagligt hushållsarbete som att plocka i/ur diskmaskinen, hänga någon tvätt ibland, plocka i ordning bland och renska kring leksaker etc. Ingen städning ingår i tjänsten mer än att ta hand om om barnen spiller ut något på golvet som behöver moppas eller damsugas upp exempelvis.

Mamman beskriver båda barnen som relativt enkla att ha och göra med. Deras äldsta dotter älskar att leka utomhus, gå till parken och allt som har med prinsessor att göra, hon är kreativ och gillar att måla och rita. Familjens yngsta har en bra rutin och följer samma mat och sovtider varje dag och är en för det mesta väldigt nöjd bäbis. Familjen har också en katt.

Nannyn behöver vara en flexibel person som har möjlighet att följa med på resorna när det behövs och i perioder när förälrarna båda arbetar mycket komma tidigare på morgonen och ibland stanna senare på kvällen. Familjen är öppna för att nannyn får lägga upp dagens aktiviteter efter eget initiativ och vill nannyn gå till parken, öppna förskolan, eller några andra passande aktiviteter med barnen så är det helt ok och uppskattat. Men känner man för att leka hemma så är det också helt ok. Det är upp till nannyn att avgöra vad som passar hen och barnen att hitta på under dagen.

Familjen söker en nanny som har tidigare erfarenhet av arbete med barn i samma ålder och ha erfarenhet av att ensam ta hand om två barn under hela dagar. Nannyn behöver vara en självständig problemlösare under dagen som kan hantera de situationer som kan uppstå med små barn. Nannyn bör ha fokus på barnens utveckling och kunna skapa stimulerande och utvecklande aktiviteter och se till barnens mat och sov rutiner följs.

Familjen bor i området Limhamn Malmö. Nannyn behöver inte ha körkort.

Familjen har en elcykel med plats för båda barnen som man är välkommen att använda för att ta sig runt med. Nannyn behöver vara bekväm med att kommunicera på engelska då föräldrarna endast pratar engelska. De ser dock gärna en svensktalande nanny.

Tjänsten börjar i slutet av juli 2021 och kommer pågå ungefär ett år med eventuell möjlighet till förlängning.

Lön mellan 20.000 och 25.000 sek per månad brutto beroende på erfarenhet och utbildning.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA