Nanny på heltid till tvillingar på 1.5 år på Lidingö

Vi söker nu efter en nanny till en familj på Lidingö. Tjänsten är hos en mamma med tvillingar på 1.5 år och är heltid, förlagt över 4 dagar per vecka, måndag, onsdag, torsdag och fredag 08.00-18.00. Tvillingarna går på förskola men familjen behöver hjälp på morgonen från väckning av barnen till lämning av dem på förskola, samt med hämtning på eftermiddagarna. När barnen är på förskola behöver familjen hjälp med enklare uppgifter i hemmet.

Arbetet är tydligt och strukturerat och det som nannyn förväntas göra under dagen är hjälpa till med tvätt, laga lunch,förbereda middag, plocka i ordning i köket efter frukosten, kompletteringshandla mat och hålla ordning på barnens saker. Familjen har städerska så ingen städning ingår i tjänsten, endast enklare hushållssysslor. Om något av barnen är sjuka behöver nannyn vara hemma med barnet. I och med rådande epidemi och då barnens förskola har väldigt strikta regler kring att barnen ska vara helt friska vilket gör att de är hemma även vid mycket milda symptom. Vilket också är varför familjen vill ha en nanny på heltid så de inte behöver oroa sig över täckning för de dagarna.

Nannyn får i den här tjänsten ett stort ansvar för det dagliga arbetet med barnen, mamman är med så mycket hon kan men då hon arbetar är nannyn till stor del ensamt ansvarig för det dagliga arbetet. Så en nanny med erfarenhet av att ta hand om två små barn samtidigt är ett krav för tjänsten. Tjänsten är initialt till sommaren 2022. 

Familjen har nanny från oss i dagsläget. Nannyn har trivts väldigt bra hos familjen och beskriver barnen som “en dröm”. Barnen är två glada och sociala personer.

Familjen bor på Lidingö, ca 10 minuter körväg från ropsten.

Körkort är ett plus men inget krav för tjänsten. Gratis parkering finns hos familjen om nannyn vill köra till jobbet.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person, startdatum enligt överenskommelse men senast vecka 30, 26 juli. 

 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA