Nanny 15-30 timmar/veckan till tre barn på Lidingö

Vi söker nu efter en nanny till en familj på Lidingö. Tjänsten är hos en mamma med tvillingar på 3 år och en pojke på 6 år. Tjänsten är på 15-30 timmar per vecka (ca 40-75%) och förlagda enligt ett varierande schema. Alla barnen går på förskola och familjen behöver hjälp på morgonen från väckning av barnen till lämning av dem på förskola, samt med hämtning på eftermiddagarna. När barnen är på förskola behöver familjen hjälp med enklare uppgifter i hemmet. Tjänsten delas med en annan nanny och det kan finnas möjlighet att arbeta mer genom att täcka upp för henne när hon är ledig eller sjuk. Arbetspassen är oftast antingen 07.30-18.00, 07.30-14.30 eller 15.30-20.00, men varierar. De är förlagda över måndag-söndag, nannyn arbetar max två helger per månad.

Vi söker en ordningsam nanny med en “can-do” attityd som är beredd att ta ett stort ansvar för barnen och hushållet. Det som nannyn förväntas göra under dagen är hjälpa till med tvätt, laga lunch, förbereda middag, plocka i ordning i köket efter frukosten, kompletterings handla mat och hålla ordning på barnens saker. Familjen har städerska så ingen städning ingår i tjänsten, endast enklare hushållssysslor och tvätt. Om något av barnen är sjuka behöver nannyn vara hemma med barnet/barnen.

Nannyn får i den här tjänsten ett stort ansvar för det dagliga arbetet med barnen, mamman är med så mycket hon kan men då hon arbetar är nannyn till stor del ensamt ansvarig för det dagliga arbetet. Så en nanny med erfarenhet av att ta hand om tre barn samtidigt är ett krav för tjänsten. Vi söker efter en nanny som kan stanna långsiktigt. 

Familjen bor på Lidingö, ca 10 minuter bilväg från Ropsten.

Körkort är ett plus men inget krav för tjänsten. Gratis parkering finns hos familjen om nannyn vill köra till jobbet.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person, startdatum så snart som möjligt.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA